SZACUN :D
Re: SZACUN :D
No to teraz tylko przekonać 7 graczy Borussi do zmiany obywatelstwa, do tego zatrudnić Kloppa na stanowisku trenera i Polska mistrzem świata 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Antek Piechniczek mówi, że nie ma lepszej myśli szkoleniowej, jak polska. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,104504,13 ... anz_z.html
Moje ulubione:
"- Lewandowski strzela gola i w przerwie ogłasza transfer do Bayernu. Kibice Borussii palą jego koszulki. Po przerwie Lewandowski strzela kolejnego gola. Kibice Borussii świętują w płonących koszulkach.
- Lewandowski strzela dwieście goli. Po spotkaniu mówi: "To nie był mój najlepszy mecz. Grałem lepsze. Czy było to dla mnie najważniejsze spotkanie w życiu? Nie, najważniejsze było to z San Marino, w którym przełamałem strzelecką niemoc w reprezentacji".
- Jakub Błaszczykowski strzela sześć goli. Wszyscy zapominają o Lewandowskim. Gdy napastnik udziela wywiadu niemieckiej telewizji, reporter przedstawia go jako kibica Borussii."

Moje ulubione:
"- Lewandowski strzela gola i w przerwie ogłasza transfer do Bayernu. Kibice Borussii palą jego koszulki. Po przerwie Lewandowski strzela kolejnego gola. Kibice Borussii świętują w płonących koszulkach.
- Lewandowski strzela dwieście goli. Po spotkaniu mówi: "To nie był mój najlepszy mecz. Grałem lepsze. Czy było to dla mnie najważniejsze spotkanie w życiu? Nie, najważniejsze było to z San Marino, w którym przełamałem strzelecką niemoc w reprezentacji".
- Jakub Błaszczykowski strzela sześć goli. Wszyscy zapominają o Lewandowskim. Gdy napastnik udziela wywiadu niemieckiej telewizji, reporter przedstawia go jako kibica Borussii."

No i brawo dla Borussi za awans do finału, ale Lewy sporo szans zmarnował, ze 3 to miał bardzo zajebiste, po których powinien być gol, szczególnie ta sytuacja z poprzeczką
Real też pierwsze 15 minut zmarnował, za to końcówka świetna, choć po tej dłużej przerwie przed 90. minutą to coś powera stracili.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... rince.html

To byłoby przeżycieInternauci piszą, że kierowca autobusu jest postacią niepowtarzalną. - Dość często zdarza mi się wracać linią 908N z Piotra Skargi na Gwiazdy, a linia ta docelowo biegnie z Katowic do centrum Sosnowca. Kierowca potrafi słuchać na cały regulator muzyki, nie tylko radiowej, ale na przykład motywu z "Gwiezdnych wojen"

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nowa przeróbka od StalinCWHC, tym razem Dzwonnik, jak ktoś lubi gimbohumor to polecam 
http://www.youtube.com/watch?v=VW24O5Sbjqg
Spojrzenie Dolana (1:35) świetne
I jeszcze od 6:26 zajebista scena do momentu zniknięcia Esmeraldy

http://www.youtube.com/watch?v=VW24O5Sbjqg
Spojrzenie Dolana (1:35) świetne

I jeszcze od 6:26 zajebista scena do momentu zniknięcia Esmeraldy

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
To co, panowie, będzie już można MŚ w Brazylii obejrzeć na spokojnie? Szacun dla chłopaków, że oszczędzili nam stanów podzawałowych podczas głównych rozgrywek oraz wstydu na arenie światowej. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Błaszczykowski jeszcze wierzy 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński