to jest dubler, mlodszy o kilkadziesiat lat od Krzyska LeeKaonashi pisze:Christopher Lee coś mało do siebie podobny
Oblivion (2013) - M83
Re: Oblivion (2013) - M83
- Wojteł
- John Williams
ważne, żeby też miał dwa metry i git.
Zresztą Christopher Lee był wpisany do księgi Guinessa jako aktor, który odbył na ekranie najwięcej walk wręcz/bronią białą i w wywiadach mówił, że ręce dalej ma szybkie, ale nogi już nie te i dlatego potrzebował dublera do niektórych scen
Zresztą Christopher Lee był wpisany do księgi Guinessa jako aktor, który odbył na ekranie najwięcej walk wręcz/bronią białą i w wywiadach mówił, że ręce dalej ma szybkie, ale nogi już nie te i dlatego potrzebował dublera do niektórych scen
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
W przypadku Prequeli SW krecil sceny w zblizeniach i nie wymagajace od niego zbytniej szybkosci (w koncu w tym czasie mial ponad 80 lat! ). Reszte (dynamiczne sceny walki i ujecia z daleka) to juz byl rzeczywiscie dubler.Wojtek pisze:ważne, żeby też miał dwa metry i git.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
nie takie sceny sobie sam robiłem w 3ds za dzieciakaAgent pisze:kiedyśgrześ pisze:czyli prequeli w ogóle nie widziałem![]()
tyle dobrych scen Cie ominelo![]()

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nie odkopywać, prosze.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Templar
A już myślałem, że to ja najlepiej oceniam ten score, a tu mnie jednak Southall minimalnie przebił 
Ja tam cały czas dla Oblivionu daje 3.5, jedna z nielicznych tegorocznych rzeczy do której chce mi się wracać i słuchać.
-
Templar
No ja tak samo, ale nadal filmu nie widziałem.Mystery pisze:Ja tam cały czas dla Oblivionu daje 3.5, jedna z nielicznych tegorocznych rzeczy do której chce mi się wracać i słuchać.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Southall
Southall
Southall
Tę recenzję "Inception", to albo na drugach pisał, albo jego brat bliźniak.
I to ja ponoć jestem hipokryta.
Jedzie po Zimmerze, a jego tanią kopie wychwala.
I to ja ponoć jestem hipokryta.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
Templar
"Inception"? Przecież dał 5Wawrzyniec pisze:SouthallSouthall
Southall
![]()
I to ja ponoć jestem hipokryta.Jedzie po Zimmerze, a jego tanią kopie wychwala.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Zapytałbym "Boże, widzisz to i nie grzmisz?" ale właśnie burza przeszła...Mystery pisze:Ja tam cały czas dla Oblivionu daje 3.5, jedna z nielicznych tegorocznych rzeczy do której chce mi się wracać i słuchać.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Templar
Czasem jeździ, czasem wychwala, nie tylko Incepcja ma 5, Król Lew też, sporo czwórek również powystawiałSzczypior pisze:No to właśnie Wawrzek się dziwi, że tak wysoko ocenił Incepcję, skoro na co dzień tak po nim jeździ
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"Król Lew" to już starszy soundtrack. Ogólnie Southall, podobnie chyba jak lis23 i paru użytkowników gardzi nowszym stylem Zimmera. I to jest dziwne, a nawet zakrawające o hipokryzję, że gardzi tym stylem, ale jego słabą kopię już wychwala.
Jak się powiedziało A, to trzeba powiedzieć B.
Jak się powiedziało A, to trzeba powiedzieć B.
#WinaHansa #IStandByDaenerys