to dlatego że Koper mnie lubi tylko się wstydzi do tego przyznać bo czuje presję Bucholcaewelina pisze:Adam tez ma zawsze inaczej:)Ale masz rację-musi być równouprawnienie:)
3. Festiwal Muzyki Filmowej w Krakowie
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ty też chcesz być Gracjanem Roztockim?ewelina pisze:Adam tez ma zawsze inaczej:)Ale masz rację-musi być równouprawnienie:)
Zasady są takie: 2000 postów, min. 1 rok na Forum i wybierasz sobie kompozytora.
Oczywiście są wyjątki dla inwalidów i różnych innych upośledzonych...
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nie i nigdy nie twierdziłem, że ja jestem zdrowy.ewelina pisze:A czy Ty znasz ludzi w pełni zdrowych w dzisiejszych czasach![]()
Nie przesadzajmy.ewelina pisze:Ok ja akceptuję zasady-0 offtopów
Po nabiciu 2000 postów jest wybieranie. Ale jak nam Unia każe przyjąć parytety i inne takie feministyczne bzdury to może dla kobiet będzie ta liczba obniżona...ewelina pisze:na temat,i bez wybierania kompozytorów.
No, dobra... O co ci chodzi...?ewelina pisze:A mogę mieć 'Koper; zamiast kompozytora![]()
??
Wawrzyniec - przepraszamy. Ale jest na głównej filmmusic i u Was cały program. Ponadto Ci sreszczę ten wątek. Miał być Hisaishi nie wyszło. Liczyliśmy, że będą Alieny, ale zamiast wzorować się na festiwalu hiszpańskim, FMF teraz wymyślił by wzorować się na festiwalu w Gandawie, stąd Shigeru. Więcej na temat nie było.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński