Michael Kamen - The Last Boy Scout
Jaka to melodia? ODCINEK 4: Black Tuesday
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A w jakich klimatach jest ta płyta, którą podałem? Kompletnie jej nie znam. Zresztą, Kamena praktycznie też nie..
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Moderowanie to nie bułka z masłem.Koper pisze:Dajcie spokój, nie mam już ochoty tysiąca waszych chorych postów kasować.
Może byś jeszcze skasował wszystko od mojej odpowiedzi? Bo szlam się dalej leje..
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
OK, w tym temacie mogę.Bucholc Krok pisze:Moderowanie to nie bułka z masłem.
Może byś jeszcze skasował wszystko od mojej odpowiedzi? Bo szlam się dalej leje..
Dobra, ta jedna Adamowa może zostać i Twoja odpowiedź, bo to prawie na temat.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Świetnie.Koper pisze:OK, w tym temacie mogę.
Ok. Może jeszcze skasuj tę o bułce i pozostałe 2 najświeższeDobra, ta jedna Adamowa może zostać i Twoja odpowiedź, bo to prawie na temat.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To na grzyba żeś to pisał? Myślisz, że ja nie mam co robić, tylko tu łazić i kasować?Bucholc Krok pisze:Świetnie.Koper pisze:OK, w tym temacie mogę.
Ok. Może jeszcze skasuj tę o bułce i pozostałe 2 najświeższeDobra, ta jedna Adamowa może zostać i Twoja odpowiedź, bo to prawie na temat.(Włącznie z tą, którą teraz napisałem.)
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: