a co do tracku, to znam ten temat, ale nie wiem skąd. Pamiętam chyba jakąś wersję z wokalizą nawet? Coś mi dzwoni, ale nie wiem, w którym kościele
La-La wytłoczy jeszcze raz cały nakład i misy będąkiedyśgrześ pisze:muaddib_dw ostatnio reklamował nowe wydanie Wyzwania Goldszmita, a tam podobno w miksie brakuje stalowych mis
Gdybyś znał genezę sushi nie poddawałbyś w wątpliwość mojej znajomości wschodniej kuchnikiedyśgrześ pisze:muaddib_dw ostatnio reklamował nowe wydanie Wyzwania Goldszmita, a tam podobno w miksie brakuje stalowych misto poddaje w wątpliwość jego znajomość wschodniej kuchni
Nie chce mi się wyliczać skośnych naśladowców. Sam fakt, że wzorują się nagminnie na kulturze zachodniej sprawia, iż niejednokrotnie masz wrażenie spożywania smacznego sushi w efekcie końcowym serwują tobie dobrze zaprawiony rybnym odorkiem hamburger. Reasumując Koprze zajadasz się jankeską kuchnią czy to świadomie czy też nie whateverKoper pisze:Muaddib się orientuje tylko w jankeskiej od papy Williamsa i naśladowców.
Mogłem dać spaghetti ale specjalnie dla Ciebie zdecydowałem się jednak na Daleki Wschód.muaddib_dw pisze:Nie zmienia więc faktu, że jak pojawia się zagadka od Kopra to mamy generic sushi z delikatną nutą rybnego smrodku![]()
Oczywiście, że się wzorują. Ale jak papa John się wzoruje mocno na graniu wschodnioeuropejskim to nie pachnie Ci to odgrzewanymi ruskimi pierogami?muaddib_dw pisze:Nie chce mi się wyliczać skośnych naśladowców. Sam fakt, że wzorują się nagminnie na kulturze zachodniej sprawia