Paul Leonard Morgan - Dredd (2012)
Re: Paul Leonard Morgan - Dredd (2012)
track z Dredzika rozbrzmiewa w dwóch nowych trailerach nadchodzących filmów - Kick Ass 2, oraz Pain & Gain 

NO CD = NO SALE
Jak się można było spodziewać po słabej postawie w box office (35 mln wpływów, przy 50 mln budżecie), Dredda 2 nie będzie:
http://www.filmweb.pl/news/Nie+b%C4%99d ... 2%22-94318
http://www.filmweb.pl/news/Nie+b%C4%99d ... 2%22-94318
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ufff 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
szkoda bo film mi się podobał.. nie zasłużył na taki los. recki nie były złe, zgodny z komiksem, postapokaliptyczny, brutalny i duszny. a sceny w slow-mo (a jest niejedna i jak to w 3d wyglądało omg) są najlepsze w historii takiego kina i bullet time z matrixa przy tym wysiada.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Miałem szansę obejrzeć BR-ripa, ale odmówiłem. Jakoś mnie ten film W OGÓLE nie interesuje.Adam pisze:szkoda bo film mi się podobał.. nie zasłużył na taki los. recki nie były złe, zgodny z komiksem, postapokaliptyczny, brutalny i duszny. a sceny w slow-mo (a jest niejedna i jak to w 3d wyglądało omg) są najlepsze w historii takiego kina i bullet time z matrixa przy tym wysiada.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nie chciałeś zobaczyć jak niezdejmujący kasku RoboCop o znanym w Polsce nazwisku biega z blond dziewuszką po bloku i na klatkach schodowych rozwala koczujących tam dresiarzy, którym przewodzi pozbawiona charyzmy galerianka? Eee, no co Ty?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ech Koper, a gdybyś Ty wiedział, że właśnie inspiracją dla Robocopa były komiksy o "Dreddzie".
Szkoda, gdyż film został nakręcony porządnie, był wierny komiksowi zdobywał dobre recenzje, a Karl Urban wymiatał.
Niestety zła kampania promocyjna zrobiła swoje.
Wielka szkoda i to piszę na poważnie, gdyż z przyjemnością oglądnąłbym następne części, a nawet serial o Dreddzie.

Niestety zła kampania promocyjna zrobiła swoje.
Wielka szkoda i to piszę na poważnie, gdyż z przyjemnością oglądnąłbym następne części, a nawet serial o Dreddzie.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
O przepraszam, za tą pozbawioną charyzmy galeriankę to się z Koprem rozliczę… po świętach
a poważnie, to moim zdaniem była bardzo dobra, bardzo mi się podobał ten jej pomysł na wycofanie i tą „lakoniczną mimikę”, normalnie Hopkins w spódnicy… tylko ładniejszy… zgrabniejszy… i w ogóle bardziej sexy 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No i co? Zważywszy, że film Verhoevena stoi o trzy klasy wyżej od zeszłorocznego Dredda?Wawrzyniec pisze:Ech Koper, a gdybyś Ty wiedział, że właśnie inspiracją dla Robocopa były komiksy o "Dreddzie".![]()

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale co ma z tym wspólnego, że "Robocop" jest lepszy.
"Dredd" jest bardzo dobry jako film w swojej klasie i za ten budżet jaki mieli do dyspozycji.
A to, że Paweł nie miał ochoty oglądać, mnie nie dziwi, wszak to nie jego klimaty.

A to, że Paweł nie miał ochoty oglądać, mnie nie dziwi, wszak to nie jego klimaty.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No, jako akcyjniak klasy Z...Wawrzyniec pisze:"Dredd" jest bardzo dobry jako film w swojej klasie
Mogą jeszcze spróbować z KickstarteremWawrzyniec pisze:Wielka szkoda i to piszę na poważnie, gdyż z przyjemnością oglądnąłbym następne części, a nawet serial o Dreddzie.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Taaa, klasy Z.Koper pisze:No, jako akcyjniak klasy Z...

A co do Kickstartera, to też o tym myślałem, ale to jednak nie jest "Veronica Mars", więc z 50 milionów $ trza byłoby chyba minimalnie zebrać.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Kultowy akcyjniak to for example "Commando" a nie jakieś tam popierdółki kręcone na klatce schodowej.