KONIEC OFFTOPÓW - FORUM W POWAŻNYM KRYZYSIE....

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.

Kto odpowiada za brak porządku na forum?

Czas głosowania minął czw lut 18, 2010 05:34 am

Adam Krysiński
8
53%
Łukasz Koperski
0
Brak głosów
Maciej Wawrzyniec Olech
2
13%
Łukasz Wudarski
0
Brak głosów
Bucholc Krok
3
20%
dziekan
2
13%
Mefisto
0
Brak głosów
Mystery Man
0
Brak głosów
Ele
0
Brak głosów
Marek Łach
0
Brak głosów

Liczba głosów: 15

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#211 Post autor: Adam » pn mar 08, 2010 19:47 pm

zauważyłem że Bucholc poza misczem archeologi jest jeszcze miszczem w dwóch rzeczach - umiejętnie i niby niezauważalnie nabija i oftopuje posty takim przegadywaniem o niczym, lub kopiowaniem "do usunięcia" :lol:
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#212 Post autor: Bucholc Krok » pn mar 08, 2010 19:52 pm

Koper pisze:Ależ zostawiam pozostałe perełki do odkopania wam. Tobie się Bucholc nudzi, to możesz pogrzebać. Ty akurat lubisz grzebać po jakichś kopalniach GA, to i na forum pogrzebiesz. ;):D
Miałem dać tu pikantny przykład na to, jaka jest różnica w grzebaniu w GA i postach Adama, ale sobie daruję, bo post byłby wycięty. :P
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#213 Post autor: Adam » pn mar 08, 2010 19:52 pm

Bucholc grzebie w biedaszybach w Wałbrzychu za archeologią Rozsy :D:D
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#214 Post autor: Bucholc Krok » pn mar 08, 2010 19:55 pm

Adam Krysiński pisze:zauważyłem że Bucholc poza misczem archeologi jest jeszcze miszczem w dwóch rzeczach - umiejętnie i niby niezauważalnie nabija i oftopuje posty takim przegadywaniem o niczym, lub kopiowaniem "do usunięcia" :lol:
Zaraz, zaraz.. byłem jedynym z 2 forumowiczów (obok Ele), który proponował usunięcie licznika postów. I nadal uważam, że to by było dobre. Inna sprawa, że to by pewnie też skasowało Wasze ulubione kategorie (kompozytorów) i mało kto się na to zgodzi. :) Poza tym Adam będzie się buntował, bo bez statystyk nie przeżyje i straci motywację. :P
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#215 Post autor: Adam » pn mar 08, 2010 19:56 pm

ja mam głównego oftopiarza i jestem zajebisty :) na co mi jakaś kompozytorska lama? :)
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#216 Post autor: Bucholc Krok » pn mar 08, 2010 19:57 pm

Adam Krysiński pisze:Bucholc grzebie w biedaszybach w Wałbrzychu za archeologią Rozsy :D:D
Obawiam się, że w biedaszybach w Wałbrzychu to można jedynie wygrzebać jakieś disco-polo lub piosenkę biesiadną.. :P

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#217 Post autor: Bucholc Krok » pn mar 08, 2010 19:58 pm

Adam Krysiński pisze:ja mam głównego oftopiarza i jestem zajebisty :)na co mi jakaś kompozytorska lama? :)
Tak gadasz, bo go nie masz.. chciałbyś Bajerfula, co? :D

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#218 Post autor: Adam » pn mar 08, 2010 20:00 pm

:!: Koper! dawaj mi bajerfula :)
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#219 Post autor: Bucholc Krok » pn mar 08, 2010 20:01 pm

No proszę.. Koper chyba prędzej zrezygnuje z moderowania, jak wstawi coś takiego.. No, chyba, że sam słucha. ;)

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#220 Post autor: Koper » pn mar 08, 2010 20:07 pm

Bucholc Krok pisze:No proszę.. Koper chyba prędzej zrezygnuje z moderowania, jak wstawi coś takiego.. No, chyba, że sam słucha. ;)
Lepsze ustawiłem :D
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#221 Post autor: Bucholc Krok » pn mar 08, 2010 20:14 pm

Koper pisze:Lepsze ustawiłem :D
Hehe.. ale jemu tacy właśnie pasują. Za jakiś czas będzie się chwalił. :) Wstaw mu Połomskiego albo Tercet Egzotyczny.. :)

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#222 Post autor: Adam » pn mar 08, 2010 20:15 pm

Bucholc Krok pisze:Wstaw mu Połomskiego albo Tercet Egzotyczny.. :)
sto razy lepiej znani niż Twoja archeologia... a Jurek to klasyka tego gatunku w kraju.. i tej czesci europy..
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#223 Post autor: Bucholc Krok » pn mar 08, 2010 20:19 pm

Adam Krysiński pisze:sto razy lepiej znani niż Twoja archeologia... a Jurek to klasyka tego gatunku w kraju.. i tej czesci europy..
Ale się obruszył. :lol: Myślałem, że jednak nie lubi Połomskiego, bo w wieku Goldowym chyba jest? :) Może zróbmy konkurs na artystę dla Adama? :)

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#224 Post autor: Koper » pn mar 08, 2010 20:21 pm

No tak... Gadka o Połomskich i Bajerfulach i tak właśnie licznik postów się nabija :P
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#225 Post autor: Bucholc Krok » pn mar 08, 2010 20:21 pm

A kto pisał, że to temat do offtopa? :P

ODPOWIEDZ