Muzyka filmowa do wycieczek rowerowych ;)
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Re: Muzyka filmowa do wycieczek rowerowych ;)
Ja namiętnie śmigam na rowerku, ale nigdy nie z muzyką - w miejskim gąszczu wydaje mi się to nieodpowiedzialne, a ścieżek rowerowych w tym kraju jest jak na lekarstwo. 

Był już bliźniaczy temat:
viewtopic.php?f=1&t=2545
viewtopic.php?f=1&t=2545
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Kumpel wracając grubo po północy przez las od niewiasty, słuchał Lost World. Kuźwa jak by za nim biegł T-Rex nawet by nie spostrzegł 

No to merytorycznie. "New World" Hornera, szczególnie w ciepłe, słoneczne dni na łonie natury, zalew może byćSzczypior pisze:Jakie proponujecie kawałki na wycieczki po ścieżkach rowerowych?

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To nie prościej po prostu słuchać ptaszków na żywo? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Ja tam wolę słyszeć otoczenie, przyrodę.
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
O o Koper wyjął mi to z ust.Koper pisze:To nie prościej po prostu słuchać ptaszków na żywo?
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Osobiscie nie lubie sluchac muzyki filmowej na sluchawkach i to jeszcze w terenie
wole zacisze domowe 
No ale jesli mialbym cos polecic to nakresl jak ta trasa do jazdy rowerem wyglada. Czy jakas gorzysta czy moze bardziej prostsza. Wtedy inna muzyke lepiej wlaczyc w sluchawakach

No ale jesli mialbym cos polecic to nakresl jak ta trasa do jazdy rowerem wyglada. Czy jakas gorzysta czy moze bardziej prostsza. Wtedy inna muzyke lepiej wlaczyc w sluchawakach

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Jeżeli o mnie chodzi, to przy moim tempie jazdy to nawet 160 BPM z Aniołów i Demonów to leniwe plumkanie. Przy New World zasnąłbym za kółkiem i wjechał w pierwszy lepszy słup.Mystery pisze: No to merytorycznie. "New World" Hornera, szczególnie w ciepłe, słoneczne dni na łonie natury, zalew może być

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
New World muzyka urodziwa,pomysłowa, ładna , ale za fakt 80 może znużyc.Mystery pisze:No to merytorycznie. "New World" Hornera, szczególnie w ciepłe, słoneczne dni na łonie natury, zalew może byćSzczypior pisze:Jakie proponujecie kawałki na wycieczki po ścieżkach rowerowych?
ale nie rozumiem Myster czemu tak chwalisz nowego pająką Hornera

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
Cenię go za to, że to fajny score jest.bladerunner22 pisze:ale nie rozumiem Myster czemu tak chwalisz nowego pająką Hornera, możesz mi to merytorycznie jakoś uzasadnić
Nawet na priv
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To temat o wycieczkach rowerowych, czy o Hornerze? 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
O wycieczkach rowerowych Hornera.
A tak poza tym to wkurzają mnie ludzie na rowerach ze słuchawkami w uszach, nawet na ścieżkach, nie raz już widziałem sytuację jak typ ze słuchawkami jechał za kimś i nagle postanowił go wyprzedzić i nie słyszał, że ktoś jego wyprzedza, no i niezbyt ładnie te sytuacje się kończyły.
A tak poza tym to wkurzają mnie ludzie na rowerach ze słuchawkami w uszach, nawet na ścieżkach, nie raz już widziałem sytuację jak typ ze słuchawkami jechał za kimś i nagle postanowił go wyprzedzić i nie słyszał, że ktoś jego wyprzedza, no i niezbyt ładnie te sytuacje się kończyły.