Co ostatnio kupiliście?
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Re: Co ostatnio kupiliście?
Dokładnie, zwłaszcza, że wpłaca się pieniądze dopiero gdy potwierdzą dostępność towaru.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ryzyko brać ostatnie sztuki. Zwłaszcza z polskich magazynów. Ale jeśli komuś nie zależy..
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Ale po co od razu zamawiać. Ja maila po prostu napisałem z pytaniem czy jest dostępne, i odpisali od razu, że "tak" i "prosimy zamawiać" 

ale nie oznacza to że New World mają tłoczone, a to się okaże dopiero po otwarciu pudełka jak przyjdzie 

#FUCKVINYL
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Adam miał tłoczone i w dobrej cenie, ale połamał niemiłosiernie pudełka, a potem zwalał winę na pocztę, no kto by w to uwierzył
Ps.
Trevor Morris - The Immortals
Jerry Goldsmith - Christus Apollo
Roque Banos - The Intruders
Roy Budd/LSO - Big Screen Adventure (John Williams)

Ps.
Trevor Morris - The Immortals
Jerry Goldsmith - Christus Apollo
Roque Banos - The Intruders
Roy Budd/LSO - Big Screen Adventure (John Williams)
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Zaszalałeś.kiedyśgrześ pisze: Trevor Morris - The Immortals

To ode mnie:
Brian Tyler - Rambo
Danny Elfman - Nightmare Before Christmas
HGW - Chronicles of Narnia 1 & 2 w dwupaku

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
O, to już sukces, skoro odpisują.Tomek pisze:Ale po co od razu zamawiać. Ja maila po prostu napisałem z pytaniem czy jest dostępne, i odpisali od razu, że "tak" i "prosimy zamawiać"

kiedyśgrześ pisze:Adam miał tłoczone i w dobrej cenie, ale połamał niemiłosiernie pudełka, a potem zwalał winę na pocztę, no kto by w to uwierzył![]()

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
ke? przecież były foty że nienaruszone były.. jak chce to mogę odkupić 

#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Wreszcie doszedł Darek z dziewczętami:

Niestety.. w przypadku książeczki jest chyba (oglądam przez szparę) jeszcze większa bieda niż w IJ4. Zwykła kartka na 3 złożona. Tak się spieszyli z wydaniem, że nawet dla swoich melomanów wkładki nie zrobili. Ale przynajmniej dali obi z miniaturką.
Korekta: okazuje się, że wkładka jednak jest, ale też cienka.

Niestety.. w przypadku książeczki jest chyba (oglądam przez szparę) jeszcze większa bieda niż w IJ4. Zwykła kartka na 3 złożona. Tak się spieszyli z wydaniem, że nawet dla swoich melomanów wkładki nie zrobili. Ale przynajmniej dali obi z miniaturką.

Korekta: okazuje się, że wkładka jednak jest, ale też cienka.
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Moje najnowsze zakupy Joe Hisaishi'ego:)
"Kiki's Delivery Service", "Porco Rosso" i wyborne "I want to be a Shellfish"

"Kiki's Delivery Service", "Porco Rosso" i wyborne "I want to be a Shellfish"

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Po ile chodzi Kiki?
A co to za "sprzęcior" w tle "Planety Małp"?
Przyciski robią wrażenie
Ja płyt słucham tylko na laptopie lub na niskobudżetowym odtwarzaczu Blu-Ray marki LG z plastiku ... Aż, wstyd ...
Przyciski robią wrażenie

Ja płyt słucham tylko na laptopie lub na niskobudżetowym odtwarzaczu Blu-Ray marki LG z plastiku ... Aż, wstyd ...

To "tylko" zestaw szkockiego Linnaswordfish pisze:A co to za "sprzęcior" w tle "Planety Małp"?
Przyciski robią wrażenie![]()

Tez mam sporo muzy na w kompie (głownie dzięki Krzyśkowi) zgranych w Flacu

Och! Ten Linn to nie dla mnie, ceny zestawów startują od 2 tys. GBP. Przecież to mój dochód 4-miesięczny.