THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
Re: THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
Michael G. Wilson niezadowolony, bo zdaje sobie sprawe, ze na B24 nie zarobi tak dobrze jak na Skyfall.
Scenarzysci robia dobra mine do zlej gry, bo Michal i Baska ich sie pozbyli dosyc szybko.
Scenarzysci robia dobra mine do zlej gry, bo Michal i Baska ich sie pozbyli dosyc szybko.
Agent co Ty dupisz
Purvis i Wade odeszli sami po 15 latach roboty i jak widzisz są w dobrych kontaktach dalej bo na wszystkie gale wciąż chodzą. a obecność Mendesa może mieć wpływ wyłącznie na artystyczny poziom filmu, bo zarobki i tak będą wysokie.

#FUCKVINYL
ta sami odeszli. Po tym, jak Skyfall okazal sie najbardziej kasowym Bondem...kto by wywalal scenarzystow...
to co, SW E7 w 2015-2016 i Bond 24 w tym samym roku
ale bedzie szal... 
to co, SW E7 w 2015-2016 i Bond 24 w tym samym roku

było daleko do premiery Skyfall gdy Neil & Robert sami powiedzieli w mediach, że to będzie ich ostatni Bond..Agent pisze:ta sami odeszli. Po tym, jak Skyfall okazal sie najbardziej kasowym Bondem...kto by wywalal scenarzystow...
#FUCKVINYL
Wiedzieli, ze juz siebie nie przeszkocza.
Chociaz, pewnie wzieli ze scenariusza Petera Morgana co lepsze i tyle
Chociaz, pewnie wzieli ze scenariusza Petera Morgana co lepsze i tyle

oni zrobili 2/3 Skyfall razem z Mendesem. Logan sie przyznaje (jeśli chodzi o wywiady medialne) do wszystkich scen w bazie Silvy, plus dialogu z gejowym podtekstem.
#FUCKVINYL
czyli najslabsze momenty Skyfall naleza do Logana, ktory zajmuje sie scenariuszem do B24...
nie napawa mnie to optymizmem
jestem ciekaw do Morgan wymyslil do Skyfall...twierdzil w wywiadach, ze glowny jego pomysl znajduje sie w filmie....ciekawe co to.....
mam nadzieje, ze nie ten motyw z dyskiem danych o agentach....

jestem ciekaw do Morgan wymyslil do Skyfall...twierdzil w wywiadach, ze glowny jego pomysl znajduje sie w filmie....ciekawe co to.....
mam nadzieje, ze nie ten motyw z dyskiem danych o agentach....
bez przesady, po pierwsze introdukcja badguya i monolog SIlvy po wyjściu z windy jest genialny, żart gejowski też, akcje na strzelnicy też.. to 10 min filmu jest równie świetne jak reszta. nie ma co oceniać po takim epizodzie ale z pewnoscią nie musi się go wstydzićAgent pisze:czyli najslabsze momenty Skyfall naleza do Logana, ktory zajmuje sie scenariuszem do B24...
jak to co - ostatnie 2 minuty - introdukcja Moneypenny i nowego Mjestem ciekaw do Morgan wymyslil do Skyfall...twierdzil w wywiadach, ze glowny jego pomysl znajduje sie w filmie....ciekawe co to.....

#FUCKVINYL
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
są dwie wersje - pierwsza jest taka że Dench ma duże problemy ze wzrokiem i otwarcie mówi o emeryturze bo jest jej coraz trudniej grać i że to ona poprosiła że ma dość już. o tej chorobie i emeryturze już w paru wywiadach mówiła.. druga wer. to taka, że Broccolowie z Craigiem ją na lunchu poinformowali "wiesz co, zginiesz w tym filmie" (i to ponoć był pomysł Mendesa). obie wersje są w prasowych wywiadach.
#FUCKVINYL
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Mendes w wywiadzie powiedział, że to jego pomysł, ale wersja z Dench jest tak samo prawdopodobna.
tak, ona ma chyba postępujące "wszystkie" choroby oczu typu jaskra, zaćma itd - miała bodaj 2 lata temu jakieś operacje... no i w wywiadach o tym mówiła.
#FUCKVINYL
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Ja czytałem, że ona zachorowała na coś rzadkiego i powoli traci wzrok.
tak, cóż jak widać czasem nawet sława i pieniądze przy niektórych choróbskach nic nie dają..
#FUCKVINYL