James Horner
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: James Horner
Nie chcę rozpuszczać niepotwierdzonych plotek, ale Ender's Game może mieć duże problemy. Próbuję się zorientować dokładnie, co się dzieje, ale najprawdopodobniej film jest przemontowywany i cała ekipa postprodukcyjna została wywalona z filmu.
Los Hornera jest niepewny. Jeśli plotki się potwierdzą... pół forum zejdzie na zawał.
Los Hornera jest niepewny. Jeśli plotki się potwierdzą... pół forum zejdzie na zawał.
Dla mnie zaskoczeniem jest, że Horner tam jest, więc jak go nie będzie, to nie będę zaskoczony 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I dlatego, że jest tam burdel, to dokładnie w tym samym czasie rozpoczynają kampanię promocyjną. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
To, że go mogą (mogli?) wywalić, to jedno (zmiana kompozytora nie wynika jednak z rozczarowania muzyką, ale faktem przemontowania filmu). Kto go może ZASTĄPIĆ, to drugieMystery pisze:Dla mnie zaskoczeniem jest, że Horner tam jest, więc jak go nie będzie, to nie będę zaskoczony

No ja tam czytałem tylko, że Digital Domain robiące efekty zbankrutowało właśnie w czasie postprodukcji i z tego powodu jakieś problemy się porobiły.Paweł Stroiński pisze:Nie chcę rozpuszczać niepotwierdzonych plotek, ale Ender's Game może mieć duże problemy. Próbuję się zorientować dokładnie, co się dzieje, ale najprawdopodobniej film jest przemontowywany i cała ekipa postprodukcyjna została wywalona z filmu.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Digital Domain to ta firma założona przez Camerona?
W amerykańskim świecie efektów specjalnych bardzo źle się dzieje...
W amerykańskim świecie efektów specjalnych bardzo źle się dzieje...
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Wawrzyniec pisze:Racja, to "Apocalypto" spowodowało największą falę głosów o "Skończenie się". I w sumie na tej fali "Spiderwick" czy "Boy..." zostały delikatnie mówiąc "olane" przez sporą rzeszę, gdyż i tak "Horner się skończył na Kill'Em All".
I pamiętam, że ja byłem nielicznym, który robił sobie nadzieję na "Avatara".
Pamiętam, że na głównej stronie filmmusic.pl jako, że Horner się skończył i już nic nie wymyśli, to nawet była ankieta, z jakiego swojego soundtracku Horner najwięcej zgapi tworząc "Avatara". I pamiętam, że chyba najwięcej osób głosowało na "Aliens".
Avatar jest dziełem życia Hornera i najprawdopodobniej najlepszym soundtrackiem wszech czasów ..
u mnie top 10
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
ciut może mnie poniosło , bo przecież mamy masę świetnych scorów , ale na pewno to jeden z najlepszych soundtracków wszech czasów .
wydaję mi się, że powinni zmienić muzykę , która obecnie obowiązuje w niebie, na tę ....
wydaję mi się, że powinni zmienić muzykę , która obecnie obowiązuje w niebie, na tę ....
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
W niebie to jest melanż i tam leci na zmianę disco, Gaga i Gejsza Williamsa.
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
jeżeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie offtopujWojtek pisze:I figo fagot

''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Wojteł
- John Williams
Lepiej przeczytaj swoje ostatnie trzy ostatnie posty, pomyśl trochę nad nimi i idź spać
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara