Star Wars
Re: STAR WARS: EPISODE VII (2015)
Fajnie jak Jackson robił King Konga, bo "steinerowa" wersja to jego ulubiony film, ale jak Abrams robi film z serii której nie lubi to trochę głupie.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
A co miał zhejtować? To było takie dyplomatyczne sformułowanie.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Abrams jest fanem Star Wars, nie jest za to fanem Star Treka - zresztą, ja też, straszne nudy
- poza Jego wersją, oczywiście 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Wojteł
- John Williams
Mógł napisać:Kaonashi pisze:A co miał zhejtować? To było takie dyplomatyczne sformułowanie.
Jebać Star Trek
STAR WARS PANY
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
AMENWojtek pisze:Mógł napisać:Kaonashi pisze:A co miał zhejtować? To było takie dyplomatyczne sformułowanie.
Jebać Star Trek
STAR WARS PANY
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
http://stopklatka.pl/-/48883919,abrams- ... star-trek-Mówiąc o swojej decyzji by zająć się obydwoma projektami Abrams powiedział: - Steven [Spielberg] bardzo mnie namawiał do "Star Wars". Zabawne, bo rozmawiałem z nim o tym i okazało się, że wiedział o wszystkim co się dzieje.
Heh, wydaje mi się, że Williams może mieć już zaklepane miejsce przy nowym epizodzie

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

mam nadzieje
nie wiem czy Giacchino by sobie poradzil z taka iloscia nowych lotnych tematow i jeszcze to spoic z klasyczna trylogia...

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Giacchino powiedział, że czeka na nowy score Williamsa, bo sam tego chce, a nie opartego na Williamsie score'u Michaela Giacchino. Tu oryginał:
I'm a huge Star Wars Fan, but one of the things that excites me most about it coming back is the chance to hear new John Williams music, not new Michael Giacchino music based on John Williams music. I'm excited to hear what he would do, so however it shakes out, it would be great.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Boi się że mógłby nie podołać zadaniu, więc prewencyjnie zaczyna się wycofywać... albo po prostu podkłada się uznając wyższość Maestro, by w momencie, gdy nie spełni oczekiwań powiedzieć "a nie mówiłem".Paweł Stroiński pisze:Giacchino powiedział, że czeka na nowy score Williamsa, bo sam tego chce, a nie opartego na Williamsie score'u Michaela Giacchino. Tu oryginał:
I'm a huge Star Wars Fan, but one of the things that excites me most about it coming back is the chance to hear new John Williams music, not new Michael Giacchino music based on John Williams music. I'm excited to hear what he would do, so however it shakes out, it would be great.

Po prostu jak każdy fanboj Big Johna chciałby po prostu usłyszeć jego kolejną nową pracę i to do nie byle czego tylko do Star Wars (w jakimś starszym wywiadzie nawet chwalił się, że zamówił Tin Tina i War Horse).
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Powiedział po prostu moim zdaniem tyle, że jeśli będzie Giacchino albo Williams do wyboru, to się wycofa...
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ten temat trzeba usunąć z offtopu, gdyż jest bardziej merytoryczny od wielu w głównym dziale.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Bo zakładają nawiedzeni fanboje tematy na 7 lat przed rozpoczęciem kręcenia filmu i potem sam offtop bo i o czym pisać.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński