HANS ZIMMER & LORNE BALFE - THE BIBLE (2013)
Re: HANS ZIMMER & LORNE BALFE - THE BIBLE (2013)
ale z ciekawości bym obejrzał, choć wiki pokazuje źle liczbę epizodów - ucieszyłem się że są tylko 4, a tu jest ich aż 10 - za dużo indoktrynacji będzie 

#FUCKVINYL
Będzie 10 odcinków, póki co 4 zostały wyemitowane, napisy są, pojawiają się po jakiś 3 dniach od premiery. Co tydzień pojawiają się 2 odcinki, w sumie to są połączone ze sobą i można powiedzieć, że to jeden trwający 1,5h, czyli ogólnie 5 takich długich odcinków będzie 
Serial całkiem wierny, nie jest to bajeczka, którą by TVP mogło puścić dzieciom w niedzielę o 10 rano
Sporo walk, ostatnio było ukazane jak np. Dawid wybijał setki Filistynów 

Serial całkiem wierny, nie jest to bajeczka, którą by TVP mogło puścić dzieciom w niedzielę o 10 rano

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
a czy przed każdym odcinkiem wyświetla się ostrzeżenie dla młodocianych widzów o tym, że zdecydowana większość wydarzeń, które za chwilę zobaczycie wg stanu wiedzy na dzisiaj nie miały miejsca, a bohaterowie są głownie fikcyjni
żartowałem
to znaczy nie do końca
nieważne
Templar mnie zachęcił wybijaniem, zasysam, muszę tylko znaleźć tłumaczenie, mam gdzieś w przekładzie tysiąclecia, w wersji kieszonkowej 

wszyscy w domu zdrowi u Southalla? co za fail 

#FUCKVINYL
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
ehh ja to bym nie chciał usłyszeć, że moje dzieło jest tanie i niepoważne 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Może ocenił za oryginalność?

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Jeden to przesada, ale 2 jak najbardziej adekwatne.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Oj, Southall albo za dużo z Clemmensenem się zadaje, albo dalej siedzi w nim foch co go wtedy Zimmera za jego recenzję "TDKR" zjechał. Tym bardziej, że widzę że nie mógł poczekać do ostatniego odcinka serialu, tylko od razu musiał się za recenzję zabrać.
Nawet jak 1 za oryginalność, to jednak z takiej oceny za całość, to nawet koń by się uśmiał.
Sorry Southall, nie tędy droga i czekam z niecierpliwością na recenzje "Lone Rangera", "Man of Steel" i "Rush".
Nawet jak 1 za oryginalność, to jednak z takiej oceny za całość, to nawet koń by się uśmiał.
Sorry Southall, nie tędy droga i czekam z niecierpliwością na recenzje "Lone Rangera", "Man of Steel" i "Rush".
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Wawrzek, kontrecenzję lepiej napisz. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Bo "mi się podoba i już" 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Po pierwsze nic nie będę pisał, a szczególnie nie teraz, gdyż to byłoby nieprofesjonalne recenzować score'u do serialu, który jeszcze półmetku nie osiągnął.
A poza tym ja tutaj nie zamierzam jakieś 6/5 oceniać. Ale wystawianie 1/5 to naprawdę trochę śmiech na sali.
A poza tym ja tutaj nie zamierzam jakieś 6/5 oceniać. Ale wystawianie 1/5 to naprawdę trochę śmiech na sali.

nie trzeba oglądać 10 odcinków tej samej w kółko historyjki żeby ocenić płyte. uważam że ocena 1/5 jest za niska, ale jak pisał Mefi - gdyby było 2/5 to z pkt widzenia fachowego była by to dobra ocena. ja daję 4/5 bo mi się fajnie słucha mimo tej brzmienia i zżyn. a to że to nie pasuje do biblii mnie mało interesuje.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I spoko, ja w ocenie pięciogwiazdkowej pewnie dałbym z 3/5. Tylko, że ta 1 to naprawdę ocena chyba z jakiś uprzedzeń wynikająca. Toż przecież współczesne seriale gorsze oprawy otrzymują.