Brian Tyler
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: BRIAN TYLER
Wszyscy pominęli fakt, że Tyler tak na dobrą sprawę to się w ogóle nie zaczął 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Zaczął czy nie zaczął czasem mile zaskoczy.Koper pisze:Wszyscy pominęli fakt, że Tyler tak na dobrą sprawę to się w ogóle nie zaczął
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
dobra koniec oftopa, wracamy do działań kompozytora... wygląda na to że mistrzunio robi nadchodzący duży serial tv Fox w reżyserii Brada Andersona (Zakazane Imperium, Prawo Ulicy, Person Of Interest, The Killing, Fringe, Mechanik), ze scenariuszem Alexa Kurtzmana i Roberto Orciego - "Sleepy Hollow". Gorfine/Schwartz wpisała ten tytuł do cv Brajana 

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zdecydowanie ładniej brzmi scenarzyści od "Sleepy Hollow" niż od "Transformers".Adam pisze: Alexa Kurtzmana i Roberto Orciego - "Sleepy Hollow"

A w ogóle to jeszcze Brian weźmie milion projektów i nie poświęci się w 100% "Iron Manowi".
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Adam, czekamy na obiecane ciekawostki.
I zdjęcie Briana z Hornerem
I zdjęcie Briana z Hornerem

aha, fakt, ale to jutro przed południem bo muszę napisać parę zdań i pomyśleć
a foty z Royem nie mam..

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A czy takowa fota, kiedykolwiek istniała?Adam pisze: a foty z Royem nie mam..

tak bo mają tego samego agenta - kiedyś ponoć Brajan wrzucił ją na fejsa, ale ja nie mam konta więc nie mogłem tego ongiś zweryfikować..
NO CD = NO SALE
Ja tam też nie mam fejsa i mi się nie śpieszy, choć mam fejkowe konto do podgadania Briana Tylera

no własnie ja sobie chyba założę fejkowe - chocby w w/w celu - bo nawet takiego nie mam
NO CD = NO SALE
Ja sobie właśnie założyłem by pograć w grę Ghost Protocol na fejsie filmu i sprawdzić muzykę, ale tam leciała bodajże tylko aranżacja ElfmanaAdam pisze:no własnie ja sobie chyba założę fejkowe - chocby w w/w celu - bo nawet takiego nie mam

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja jestem na Fejsie i to mocno aktywny i bardzo mi się podoba. Ale twitter sam w sobie mnie przeraża. I ogólnie im częściej czytam o nim, tym bardziej wychodzę z przekonania, że akurat twitter ogłupia.