Lorne Balfe
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Re: Lorne Balfe
ja się tylko zastanawiam po kij zakładać takie tematy o takim lamerze jak Lorne Balfe ?
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
no HGW to też dj , ale co najmniej ze 3 klasy wyżej raczej...
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
bez uszczypliwości, Sinbada nie napisze
, nie oszukujmy się , taki trochę drugi Jabłonsky.
a swoją drogą ciekawi mnie ten nowy ost Ottmana do jakiegoś pierdołowatego filmu komediowo-przygodowego . Filmtracks 5

a swoją drogą ciekawi mnie ten nowy ost Ottmana do jakiegoś pierdołowatego filmu komediowo-przygodowego . Filmtracks 5
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
to se poczytaj temat o nim niżej, sporo osób słuchało i się wypowiedziało. na 5 to nie zasługuje no ale to Klami - orkiestra jest więc daje maxa. standard.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ej, naprawdę teraz Ottmanem tutaj offtopujecie
Może rzeczywiście otwórzcie w offtopie nowy temat, albo całkowicie stwórzcie nowy dział pt. "Beka z Wawrzyńca" i zachowajmy się zachować pewien porządek.
Niestety chciałem trochę spopularyzować Balfego, pokazać, że nie jest kolejną lamą i coś potrafi. Stąd ma recenzja "AC III", tutaj chciałem trochę o nowościach popisać, których w tym roku ma sporo. Ale widać na tym forum wykonałem Balfemu niedźwiedzią przysługę. Najlepiej już nic nie będę polecał, gdyż wtedy od razu otrzymuje to stempel "fail" i słabe.

Może rzeczywiście otwórzcie w offtopie nowy temat, albo całkowicie stwórzcie nowy dział pt. "Beka z Wawrzyńca" i zachowajmy się zachować pewien porządek.
Niestety chciałem trochę spopularyzować Balfego, pokazać, że nie jest kolejną lamą i coś potrafi. Stąd ma recenzja "AC III", tutaj chciałem trochę o nowościach popisać, których w tym roku ma sporo. Ale widać na tym forum wykonałem Balfemu niedźwiedzią przysługę. Najlepiej już nic nie będę polecał, gdyż wtedy od razu otrzymuje to stempel "fail" i słabe.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
no faktycznie jest temat, niżej, dzisiaj , jutro przesłucham to się wypowiem, Myster dał długi obszerny wpis czym mnie zaciekawiłAdam pisze:to se poczytaj temat o nim niżej, sporo osób słuchało i się wypowiedziało. na 5 to nie zasługuje no ale to Klami - orkiestra jest więc daje maxa. standard.

To będzie pierwsza ściecha z nowości od dłuższego czasu na słuchawkach , aż się boje

''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
JA pierdolę, Bladu to nawet bekę z Wawrzka rozpierdoli bo wyskoczy z jakimś Ottmanem. Ciebie na imprezy to ktoś zaprasza jeszcze? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jako, że chyba już się uspokoiliście, to mogę się spokojnie wypowiedzieć o "Girl Rising". Wbrew temu co można byłoby sądzić, nie ma w tym tak dużo "muzyki wielorybów'". Materiał muzyczny jest w dużej mierze oparty na głównym temacie, który jest bardzo ładny. Przyjemna, ładna, stonowana muzyka. Może jak rzucicie uprzedzenia sięgnięcie po nią.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
a nie mówiłem, że tak będzie:Wawrzyniec pisze:Przyjemna, ładna, stonowana muzyka.
Koper pisze:Wawrzyniec: Łał, to mi się naprawdę podoba. Bardzo kontemplacyjna, śliczna muzyka.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński