John Williams
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Re: John Williams
w jednym z wywiadów czytałem, że Williams sam prosił o napisanie muzyki do nowej części SW. Ciekawe co zrobi Abrams. Mają też wystąpić stare wygi: Ford, Hamil itd.
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Spoko, na razie jeszcze nikt na planie filmowym się nie pojawił. Wszystko w swoim czasie. Przy czym jako DIE HARD FANBOY STAR WARS to muszę szczerze przyznać, że jak ktoś ma komponować do 7 części i tych następnych niech to będzie Giacchino.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Akurat mało w tym prawdy, bo żadnego wywiadu z Williamsem nie było. Po prostu zapytano go po koncercie o nowe SW, a ten kurtuazyjnie odpowiedział (bo co miałby innego miałby do powiedzenia), że chętnie spróbowałby swoich sił i powróciłby do współpracy z Lucasem.bladerunner22 pisze:w jednym z wywiadów czytałem, że Williams sam prosił o napisanie muzyki do nowej części SW. Ciekawe co zrobi Abrams. Mają też wystąpić stare wygi: Ford, Hamil itd.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Lucas chyba nadal jest konsultantem, więc jakąś tam władzę ma, nie widzę więc powodu, żeby Williams nie mógł wrócić - jedynym powodem może być tylko niechęć Abramsa lub Disney'a.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Wojteł
- John Williams
http://www.filmweb.pl/news/Po+%22%C5%BB ... 4%99-93979
E, lipa, Spielberg naobiecywał cudów na kiju przez ostatnie 10 lat, a teraz nie chce mu się żadnego z nich kręcić, kolejny potencjalny score od Williamsa poszedł w żopu
E, lipa, Spielberg naobiecywał cudów na kiju przez ostatnie 10 lat, a teraz nie chce mu się żadnego z nich kręcić, kolejny potencjalny score od Williamsa poszedł w żopu
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- bartex9
- Spec od additional music
Kurcze, wielka szkoda. Dżon miałby tutaj duże pole do popisu.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
tak, straaasznie wielka szkoda jak każdy jego kolejny film od paru lat jest gorszy od poprzedniego 

#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
Właśnie, najlepiej to by zrobił jakby umarł albo poszedł w ślady Tony'ego Scotta, prawda Adaś? 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
ale czemu tak drastycznie od razu?
mi takie coś nie przyszło na myśl ale skoro Tobie.. cóż 

#FUCKVINYL
Z innych dzisiejszych newsów, Spielberg jest też dalej od biblijnego filmu "'Gods and Kings", producenci są teraz za angażem Anga Lee.
Toż przecież Wojtek to linkował.Mystery pisze:Z innych dzisiejszych newsów, Spielberg jest też dalej od biblijnego filmu "'Gods and Kings", producenci są teraz za angażem Anga Lee.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Nie wiem co minie bardziej martwi, to, że koledzy są raczej na bakier z ironią , czy to, że Mystery zabawia się w lisa, z tym, że ten drugi powtarza old newsy z reguły dopiero po kilku dniach 
edit: ehh Kaonashi zepsuł mi żart

edit: ehh Kaonashi zepsuł mi żart
Coś mi się pokiełbasiło, myślałem, że mowa o Jurassic Park IV, które wyreżyseruje Colin TrevorrowKaonashi pisze:Toż przecież Wojtek to linkował.Mystery pisze:Z innych dzisiejszych newsów, Spielberg jest też dalej od biblijnego filmu "'Gods and Kings", producenci są teraz za angażem Anga Lee.