W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » pn mar 11, 2013 22:57 pm
Paweł mnie zainspirował.

Pochwalcie się, jakie soundtrackowe knoty (nie tylko z filmów/seriali) udało się Wam wtrynić naiwniakom (i za ile), ewentualnie, jakie kokosy zrobiliście na konkretnych tytułach.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » wt mar 12, 2013 15:50 pm
Litości, na temat proszę.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
Templar
autor: Templar » wt mar 12, 2013 15:54 pm
A no właśnie, może Bucholc w skarbówce robi, ludzie powypisują co tam posprzedawali, a później liścik z US przyjdzie z wezwaniem do zapłaty podatku

-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » wt mar 12, 2013 16:10 pm
Myślicie, że urzędnicy nie mają co robić na Allegro?

Brak ludzi do obrobienia tego portalu.
-
Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
autor: Krzysiek » śr mar 20, 2013 18:18 pm
Sprzedałem na Allegro za całkiem dobre pieniądze to co pokazałem na zdjęciu str. 72 w temacie Sprzedam/Kupię. Poszły praktycznie od ręki po pierwszym wystawieniu. Do tego sporo cienizny, która mi kurzem obrastała.
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » czw mar 21, 2013 15:26 pm
Alleluja! Pierwszy post na temat!

Gratuluję pozbycia się chłamu.

-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » czw mar 21, 2013 15:33 pm
Disco-polo też ma większe wzięcie od filmówki, tylko co z tego?
-
Krzysiek
autor: Krzysiek » czw mar 21, 2013 20:25 pm
Gratuluję pozbycia się chłamu
A dziękuję

Kiedyś pewnie ktoś sobie tak gratulował, kiedy ja kupowałem co mi wpadło

A swoją drogą poszła tak bardzo zachwalana
http://www.filmmusic.pl/index.php?act=recki&id=1420
z jednej strony szkoda mi było sprzedawać, a z drugiej jakoś nie wchodziła mi ta kompozycja. A by płyta leżała i się kurzyła, też szkoda. Ktoś może będzie bardziej z niej zadowolony
Nikt też nie chce się przyznać co z knotów sprzedał, ponieważ mogą być zwroty

-
kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
autor: kiedyśgrześ » pt mar 22, 2013 18:54 pm
Bucholc Krok pisze:Gratuluję pozbycia się chłamu.

tylko bez takich Bucholc, całe 13 PLN + shipping u Krzyśka zostawiłem

-
Krzysiek
autor: Krzysiek » sob mar 23, 2013 08:41 am
Gdybyś odpowiedział na moją propozycję przedstawioną na forum, miałbyś ją za 10zł a tak zarobiło jeszcze Allegro a Ty dołożyłeś do ich zysku 3zł

-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » sob mar 23, 2013 14:45 pm
Krzysiek pisze:z jednej strony szkoda mi było sprzedawać, a z drugiej jakoś nie wchodziła mi ta kompozycja. A by płyta leżała i się kurzyła, też szkoda.
Może za jakiś czas by weszła. Miałem tak z kilkoma tytułami, że najpierw odrzucało, a później olśnienie.
Nikt też nie chce się przyznać co z knotów sprzedał, ponieważ mogą być zwroty

Jak ktoś kupił to widać uznał, że warta i powinien być zadowolony.
kiedyśgrześ pisze:tylko bez takich Bucholc, całe 13 PLN + shipping u Krzyśka zostawiłem

Majątek.
Krzysiek pisze:Gdybyś odpowiedział na moją propozycję przedstawioną na forum, miałbyś ją za 10zł a tak zarobiło jeszcze Allegro a Ty dołożyłeś do ich zysku 3zł

Chytry traci.

-
kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
autor: kiedyśgrześ » sob mar 23, 2013 15:08 pm
Bucholc Krok pisze:kiedyśgrześ pisze:tylko bez takich Bucholc, całe 13 PLN + shipping u Krzyśka zostawiłem

Majątek.
Bucholc perspektywa

Około 2,7 miliarda mieszkańców tej planety żyje mogąc wydać poniżej 2 dolarów dziennie ergo po dzisiejszym średnim NBP zostawiłem u Krzyśka równowartość dwóch dni przeżycia dla 1/3 ludzkości i to bez kosztów przesyłki liczę

Perspektywa

-
nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
autor: nadszyszkownik Kilkujadek » sob mar 23, 2013 15:16 pm
Krzysiek pisze:Gdybyś odpowiedział na moją propozycję przedstawioną na forum, miałbyś ją za 10zł a tak zarobiło jeszcze Allegro a Ty dołożyłeś do ich zysku 3zł

Przecież za taką cenę , to się nie opłaca z domu wychodzić o staniu w kolejce, na Poczcie, nie wspominając

-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » sob mar 23, 2013 15:41 pm
Skoroś taki ideowy to byś lepiej sprzedał całą swoją kolekcję i przeznaczył dla tych biedaków zamiast wymyślać, że ta płyta słaba, ten kompozytor odcina kupony, a inni znowu oszukują, że lepsza jakość dźwięku itp., a taki biedaczyna jeden z drugim nawet na oczy CD nie widzieli.

Chociaż osobiście uważam to za mało sensowne. A tak w ogóle lepiej byś się zajął oszczędzaniem wody, bo jesteśmy pustynią!