Śmierć płyty CD?
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Re: Śmierć płyty CD?
Ja sobie nie wyobrażam by zakończyło sie wydawanie płyt i był elektroniczna dystrybucja!
Ja tak lubię sobie patrzeć jak stoją na półce
Ja tak lubię sobie patrzeć jak stoją na półce
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Bo i się nie zakończy. Zawsze będą amatorzy jakości, książeczek itp. A reszta niech płaci za powietrze. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Flaczki lubię tylko wołowe lub drobiowe. Za takie przekręty też nie będę płacił. Zresztą prawdopodobieństwo, że coś takiego będą wydawać jest raczej znikome. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Uważam, że skoro jeszcze dużo osób chce czytać książki w wersji papierowej niż w elektronicznej, to tak samo płyty będą ukazywać się w wersji fizyczno-tłoczonej. Będzie ich może mniej, ale będą!
dobry artykuł - odnośnie tylko naszego rynku cd - http://pieniadze.gazeta.pl/Kupujemy/1,1 ... #BoxBizTxt
#FUCKVINYL
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Nie ogarniam tegoAdam pisze:dobry artykuł - odnośnie tylko naszego rynku cd - http://pieniadze.gazeta.pl/Kupujemy/1,1 ... #BoxBizTxt
z moich prywatnych obserwacji wynika, że panienki szybciej się przesiadają na digital download niż faceci, co więcej bardzo mało jest w ogóle zainteresowanych tą płytową celebrą, raczej pojedyncze kawałki zasłyszane w TV zasysane legalnie lub nie z sieciPłyty CD częściej kupują kobiety - stanowią 70 proc. wszystkich klientów kupujących muzykę na krążkach.

No ja akurat częściej widzę kobity w działach z CD, także wszystko się zgadza (kasa też się zgadza) 

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Czyli mówisz, że dobre miejsce na podrywTemplar pisze:No ja akurat częściej widzę kobity w działach z CD, także wszystko się zgadza (kasa też się zgadza)

Dokładnie, czekasz przy dziale z filmówką, aż przyjdzie jakaś kobita po Skyfall (tylko wcześniej poprzestawiaj single w inne miejsce, jeden se zostaw w łapie), bierze płytę Tomka N. i mówisz jej, że nie ma tam Adelki, po czym dajesz jej singiel, mówiąc, że tu jest i to ostatni, miałeś kupić, ale skoro tak to (i tu jakieś pierdoły wciskasz), umawiasz się na kawę i mission accomplished 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully

Kobiety w działach CD kupują płyty dla facetów, ćwoki.

- qnebra
- Zdobywca Oscara
Faceci siedzą na forum
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Bucholcowi dział płytowy pomylił się chyba z działem skarpety/krawatyBucholc Krok pisze:![]()
Kobiety w działach CD kupują płyty dla facetów, ćwoki.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Sama poszła zniesmaczona. Zwłaszcza działem Offtop.Szczypior pisze:Była jedna dziewczyna, ale ją przegnali
Nie widziałem takiego działu ani w MM, ani w Saturnie i nawet nie w Empiku. Może chodziło o Pocztę Polską?kiedyśgrześ pisze:Bucholcowi dział płytowy pomylił się chyba z działem skarpety/krawaty