Wawrzyniec weź nie pisz boldem nazwisk jakiegoś chłopa który robi w kółko tylko te same animowane bajeczkiWawrzyniec pisze:POWELL
THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
Re: THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Obrażam Bonda, gdyż wymieniam Powella.
Z młodszego pokolenia jeden ze zdolniejszych kompozytorów. Ma świetny warsztat i już chyba nie raz udowodnił jak świetne soudntracki potrafi tworzyć.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Będzie Brian Tyler i szczęki wszystkim opadną 
A tak na serio - jak dla mnie tylko Gjaczin
A tak na serio - jak dla mnie tylko Gjaczin
zobaczymy
mam nadzieje na powrot Arnolda
ale wymiecie chlopina w B24.... 
mam nadzieje na powrot Arnolda
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
nie w kolejnym Bondzie - z tego samego powodu co Abrams:Michał Turkowski pisze:A tak na serio - jak dla mnie tylko Gjaczin
+ kolejny film który Gjaczin ma też na 2015 rok czyli nowy blockbuster (?) Wachowskich.Adam pisze:Abrams? No proszę Was. nie ma najmniejszej możliwości żeby zrobił tego kolejnego Bonda (inne kiedyś, kto wie), bo jest umoczony w Star Warsy które mają ten sam etap produkcji i postprodukcji co Bond - oba będą wchodzić do kin jako konkurencja..
NO CD = NO SALE
moze Gjanczin jednak nie zrobi SW, bo wezma Williamsa, ktory sam sie dopominal ostatnio
no i Michal mialby wolny termin na 007 
jest taka opcja, ale wątpię że Abrams odpuści Gjaczina angaż do SW 
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Rety ten temat jest jeszcze gotowy 1000 stron osiągnąć. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
możecie mnie ignorować, a i tak wiecie, że to będzie HZ 
At SkyyfallllllWawrzyniec pisze:Rety ten temat jest jeszcze gotowy 1000 stron osiągnąć.
Kogo byscie widzieli na stolku rezyserskim teraz zamiast Mendesa?
W jakim kierunku nowy Bond powinien isc? czy tym naznaczonym w koncowce Skyfall (powrot do korzeni) czy tym wyznaczonym przez wycieta scene z QoS (wyszukiwanie poszczegolnych czlonkow organizacji Quantum) ?
W takim wypadku, jaki charakter muzyczny byscie widzieli w nowych przygodach Bonda? Bardziej w stylu Barry`ego/Arnolda, czy moze cos zupelnie innego?
Kto tym razem moze zaspiewac piosenke? Czy producentom uda sie przekonac Adele ponownie?
duzo pytan a tak malo czasu na odpowiedzi
Ostatnio zmieniony śr mar 06, 2013 21:30 pm przez Agent, łącznie zmieniany 1 raz.
wybacz ale od rana w tym temacie jest tylko merytoryczna dyskusja. peszekWawrzyniec pisze:Rety ten temat jest jeszcze gotowy 1000 stron osiągnąć.
NO CD = NO SALE
jakby zrobil cos w stylu Incepcji to moze byckiedyśgrześ pisze:możecie mnie ignorować, a i tak wiecie, że to będzie HZ
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
To nie ma znaczenia co on zrobi, to będzie on, konkretnie jego nazwisko w czołowceAgent pisze:jakby zrobil cos w stylu Incepcji to moze byckiedyśgrześ pisze:możecie mnie ignorować, a i tak wiecie, że to będzie HZ
obojętne, byle by był dobry film. nie musi być bardzo dobry, wystarczy dobry.Agent pisze:Kogo byscie widzieli na stolku rezyserskim teraz zamiast Mendesa?
no tutaj nie może być innej rzeczy niż kontynuacja końcówki Skyfall i to już zostało powiedziane. zresztą np. Fiennes w dodatkach mówi że ma kontrakt na 3 filmy. Whishaw to samo...W jakim kierunku nowy Bond powinien isc? czy tym naznaczonym w koncowce Skyfall (powrot do korzeni)
obojętne, byle by był fajny score. przeżylimy Newmana, przeżyjemy kogoś innegojaki charakter muzyczny byscie widzieli w nowych przygodach Bonda? Bardziej w stylu Barry`ego/Arnolda, czy moze cos zupelnie innego?
to mi jest w ogóle obojętne, byle nie jakiś nastolatek(ka).Kto tym razem moze zaspiewac piosenke?
trudno powiedzieć, pisałem już o tym co o tym sądzę:Czy producentom uda sie przekonac Adele ponownie?
Adam pisze:dwie pod rząd tego samego artysty to kiepska koncepcja i wyzwanie dla piosenkarz(ki) które z reguły skazane jest na porażkę po porównaniu z pierwszym wyczynem i jest to dla niego duże ryzyko marketingowo-finansowe. dzisiejsze media potrafią wszystko (wystarczy wspomnieć taką głupiutką rzecz - pamiętny koncert Beyonce z Super Bowl). z pkt widzenia producentów to jednak wymarzona opcja, bo przy pooskarowym szumie z Adele, jesli rzeczywiście będzie drugi raz śpiewać to tabloidy oszaleją na 2 lata przed premierą filmu i będzie niesamowita promocja dla filmu okraszona najbardziej wymyslnymi tagami. znając stosunek Adele do mediów, jej podejście do przyszłej płyty (a raczej brak podejścia) nie założyłbym się dzisiaj o to że ona się zgodzi drugi raz zaśpiewać. tym bardziej że propozycje o tytułowy kawałek może dostać praktycznie od każdego dużego projektu filmowego z hollywood na czele z Hobbitami, Iron Menami czy innymi blockbusterami...
całkiem sporo bo wczesniej niż w listopadzie/grudniu nie będzie konferencji prasowej na start zdjęć.duzo pytan a tak malo czasu na odpowiedzi
NO CD = NO SALE