to tak jak ze Skyfall
HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
Re: HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
Prometheus
to tak jak ze Skyfall
to tak jak ze Skyfall
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wiadomo trzeba jakoś emocje podkręcać. Ale nie ukrywam, że naprawdę awansował ten film to jednych najbardziej oczekiwanych przeze mnie projektów. Tak, tak możecie sobie dopisać dlaczego. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Dla mnie bez muzyki Hansa i tak bylby to jeden z najbardziej oczekiwanych filmow roku 2013 
Choc musze przyznac, ciekawi mnie co Zimmer wymysli do MOS
Trzymam kciuki
zarowno za film jak i muzyke 
Choc musze przyznac, ciekawi mnie co Zimmer wymysli do MOS
Trzymam kciuki
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
chyba na plaster do tyłka Supermana
Superman nie potrzebuje plastra bo jest Superman 
-
Templar
A mnie ten Man of Steel filmowo w ogóle nie przekonuje i czuję, że będzie kupa. Popatrzyłem teraz jeszcze na scenarzystę, same kupy w jego CV, najlepsza rzecz to Batman Begins, ale to też słabe było, zdecydowanie najgorsza część z trylogii Nolana. Bardziej w sumie jestem ciekaw (i też bardziej na to liczę) Iron Mana 3, niby jeden scenarzysta debiutant, drugi, który jest też reżyserem - Shane Black - dawno już nic nie robił, ale parę dobrych rzeczy przed laty stworzył, także ciekawe co z tego wyjdzie 
-
Templar
Blade to też słabizna, jedynka jeszcze ujdzie, ale dwójka i trójka to kupy. Dark City spoko, ale tam to, aż trzech scenarzystów było, z tych co robił sam to same kupy mniejsze lub większe. Man of Steel też robi sam, także czuję, że będzie kolejna kupa na jego koncie 
A do pozostałych Batmanów to jest wymieniony tylko przy materiałach do scenariusza, także nic ciekawego
A do pozostałych Batmanów to jest wymieniony tylko przy materiałach do scenariusza, także nic ciekawego
-
Mefisto
Stasiu, nie pij już, bo głupoty waliszTemplar pisze:Batman Begins, ale to też słabe było, zdecydowanie najgorsza część z trylogii Nolana.
-
Templar
No ja tam nic ciekawego w BB nie widzę, straszna nuda, film ratuje jedynie Oldman i Neeson, bez nich to była kupa jak ostatni Superman. TDK i TDKR to filmy o niebo lepsze.
- Wojteł
- John Williams
Mefisto pisze:Stasiu, nie pij już, bo głupoty waliszTemplar pisze:Batman Begins, ale to też słabe było, zdecydowanie najgorsza część z trylogii Nolana.
SWEAR TO MEEEEEE
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
-
Mefisto
Templar pisze:TDKR to filmy o niebo lepsze.
patrzcie, jak się człowiek światły stacza na dno
-
Templar
Na dno to chyba Ty się staczasz, jeśli twierdzisz, że BB lepszyMefisto pisze:Templar pisze:TDKR to filmy o niebo lepsze.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
patrzcie, jak się człowiek światły stacza na dno
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
A to ciekawe, bo ja nie widzę nic ciekawego w TDKR - poza tym, że jest to najgorsza część trylogii i najgorszy film Nolana, everTemplar pisze:No ja tam nic ciekawego w BB nie widzę, straszna nuda, film ratuje jedynie Oldman i Neeson, bez nich to była kupa jak ostatni Superman. TDK i TDKR to filmy o niebo lepsze.
a BB to najlepszy Batman, jaki do tej pory powstał - najwięcej " Batmana w Batmanie ".
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
-
Templar
To się uśmiałem, najgorszy film Nolana to jest właśnie BB i tam żadnego Batmana nie ma, Bale tam zagrał człowieka-drewno, który co jakiś czas wkłada sobie kij w dupę i na to jeszcze strój Batmana. W TDK też w sumie Bale był najgorszy ze wszystkich aktorów, ale tam to Ledger pozamiatał totalnie, że i tak film był najlepszy z całej trylogii. Dopiero w TDKR Bale porządnie zagrał i po raz pierwszy w tej serii kibicowałem Batmanowi 
-
Mefisto
Oczywiście, że tak - gdzie tam masz takie durnoty jak te z TDKR czy nawet z TDK? Owszem, w dwójce jest Joker, który podnosi ogólny poziom filmu, ale nie oglądając się na postaci, to BB jest najbardziej spójny, logiczny i konsekwentny z całej trylogii, ergo najlepszy. Jeśli twierdzisz inaczej, to już tylko dobry psychiatra do polecenia mi zostałTemplar pisze:Na dno to chyba Ty się staczasz, jeśli twierdzisz, że BB lepszy