no nie wiemWawrzyniec pisze:Kokietuje.
NAGRODY BRANŻOWE
Re: NAGRODY BRANŻOWE - ROK 2012
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
E tam, to Ameryka, oni zawsze szukają problemów i doszukują się skandali, tam gdzie ich nie ma.
Seth tutaj niby pisze "No Way", a ja pamiętam, jak jeden kompozytor wypierał się, że nie skomponuje do "Man of Steel".

Seth tutaj niby pisze "No Way", a ja pamiętam, jak jeden kompozytor wypierał się, że nie skomponuje do "Man of Steel".
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Orła za ajlepszą polską muzykę filmową roku zdobył Mariusz Ostański za film dokumentalny "Komeda, Komeda" (zawierającego też źródłową muzę - oryginały Komedy). Nie dali Desplatowi wygrać za Rzeź - nawet u nas go nie lubią 
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nominowanie Desplata to i tak była pomyłka. I nie dlatego, że te kilka minut jest złe. Nie ono jest lepsze od reszty nominowanych. Ale z "Rzezi" to taki polski film jak... Sami sobie dopiszcie co chcecie.
-
hp_gof
No proszę Cię, jak można przyznać polską nagrodę nie-Polakowi, który skomponował muzykę do filmu w reżyserii Żyda, który zdezertował z kraju i ponoć dopuścił się bezeceństw z nastolatką i do tego tworzy filmy w języku obcym?
A tak na serio, żadna strata. Mało muzyki, nie jest jakaś mega specjalna, wszyscy nominowani byli raczej słabi, poza tym Olek raczej nie pojawił się na Orłach. Do zapomnienia
Ciekaw jestem tylko jak przeczytali jego nazwisko
Muszę obejrzeć retransmisję 
A tak na serio, żadna strata. Mało muzyki, nie jest jakaś mega specjalna, wszyscy nominowani byli raczej słabi, poza tym Olek raczej nie pojawił się na Orłach. Do zapomnienia
Paweł alert, nawet mimo tego że z dużej litery napisane!!hp_gof pisze:Żyda
NO CD = NO SALE
jakiego judaizmu? chyba tego że dżentelmen kobiety o wiek nie pyta 
NO CD = NO SALE
-
Templar
No tak się składa, że grono od Orłów Romana bardzo lubi, zresztą nawet dostał kolejnego teraz za Rzeźhp_gof pisze:No proszę Cię, jak można przyznać polską nagrodę nie-Polakowi, który skomponował muzykę do filmu w reżyserii Żyda, który zdezertował z kraju i ponoć dopuścił się bezeceństw z nastolatką i do tego tworzy filmy w języku obcym?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Czy Polański jest akurat wierzący to śmiem wątpić.
Ale prawda jest taka, że jak coś z Polańskim było nie tak, czy dał dyla, to naturalnie, że Żyd, a jak sukcesy z "Pianistą" to "Nasz Wielki Krajanin".
Polański jest Polańskim i jego narodowość jest mi obojętna. Chociaż sam będąc w Niemczech, raczej wymieniam go jako polskiego reżysera. Największego i najlepszego polskiego reżysera!
Polański jest Polańskim i jego narodowość jest mi obojętna. Chociaż sam będąc w Niemczech, raczej wymieniam go jako polskiego reżysera. Największego i najlepszego polskiego reżysera!
-
Templar
No ja tam pamiętam, że u nas to jednak więcej osób go broniło przy tej aferze, także już bez przesady, że niby od Żydów został u nas zwyzywany i jest niby nielubiany
U nas nadal może przebywać i nie martwić się o ekstradycję jak w niektórych krajach 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mówimy o Polańskim po "Pianiście". Tak po tym filmie Polański stał się ulubieńcem, ale wiesz mi nie zawsze tak było.
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Amen to that!Wawrzyniec pisze:Polański jest Polańskim i jego narodowość jest mi obojętna. Chociaż sam będąc w Niemczech, raczej wymieniam go jako polskiego reżysera. Największego i najlepszego polskiego reżysera!
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Wawrzek i Maras sie zgadzają w czymś. Normalnie trza będzie za to wypić na FMF. 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński