HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

Re: HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)

#511 Post autor: Wawrzyniec » pn lut 25, 2013 23:34 pm

Gdyż sami ledwo cokolwiek mieli na sobie. :P
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#512 Post autor: Koper » pn lut 25, 2013 23:36 pm

I to cię tak frapowało? :P
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#513 Post autor: Wawrzyniec » pn lut 25, 2013 23:38 pm

Kto mówił coś o frapowaniu? Nie powiedzenie, że "300" jest gejowskie, to tak samo jak nie powiedzenie, że "He-Man" jest gejowski. :P

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#514 Post autor: Koper » pn lut 25, 2013 23:40 pm

Gejowskie to jest, jak faceci rozmawiają o sukienkach. Facet bez koszulki to po prostu facet bez koszulki. Dyskobol Myrona też jest gejowski dla Ciebie? :P
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#515 Post autor: Wawrzyniec » pn lut 25, 2013 23:43 pm

Są różne sposoby ukazania faceta bez koszulki i bez ubrania. A to w przypadku "300" i "He-Mana" jest gejowskie.
A w rozmawianiu o modzie nie ma nic złego. Tym bardziej, że oprócz sukienek zwraca się też uwagę na to kto je nosi. :)

Templar

#516 Post autor: Templar » wt lut 26, 2013 00:13 am

Ja nic gejowskiego w "300" nie widzę, natomiast poziom gejostwa w tym temacie o sukienkach to już przekroczył 9000 :P

hp_gof

#517 Post autor: hp_gof » wt lut 26, 2013 00:22 am

Chyba znacie mało gejów. Naprawdę wielu łamie stereotypy o fatałaszkach i zniewieścieniu ;)
Swoją drogą rozwala mnie to jak faceci przekrzykują się nawzajem jak baby na targu kto zachowuje się bardziej gejowsko (ale "byle nie ja!", "byle nie ja!") ;)

Obrazek

Mam nadzieję, że po moim poście nie wkroczy tu Młodzież Wszechpolska w celu pozbawienia mnie polskiego obywatelstwa czy też zdrowia/życia :P

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#518 Post autor: Wawrzyniec » wt lut 26, 2013 00:29 am

@hp_gof w sumie dobrze mówi.

A mnie z "300" tylko chodziło, że ten właśnie pokazuje "gejowstwo" w niesamowicie stereotypowy sposób, a la "He-Man". Piękni, młodzi, doskonale zbudowani o błyszczącym się od olejków ciele, ubrani w same majtki. Przecież kult męskiego ciała w tym filmie jest ukazany w tak dosadny sposób, że aż mimowolnie zmusza do parodii i takich, a nie innych komentarzy.

A, że o pięknych kreacjach tutaj nikt nie chce rozmawiać, mimo że niby mamy tutaj osoby wrażliwe, na piękną muzykę, uważam za dość symptomatyczne.

Ale dobrze, nie ma co ciągnąć tego tematu.

hp_gof

#519 Post autor: hp_gof » wt lut 26, 2013 00:44 am

Swoją drogą to jest zastanawiające, jak łatwo zautocenzurować swoje wypowiedzi w dyskusji. No bo zobaczcie: nie można pogadać o oscarowych kreacjach (co jest jednym z głównych tematów co roku - Oscary bez dyskusji o kreacjach to jak Bond bez piosenki albo Harry Potter bez różdżki, whatever :P) - bo to "zbyt gejowskie" ("co sobie o mnie pomyślą?!"), nie można pogadać o sposobach pokazywania męskich torsów - bo to "ultra gejowskie" ("jeszcze sobie pomyślą, że mnie to kręci!!!"), nie można nie skomentować pozytywnie zdjęć z cyckami, bo sobie coś pomyślą i tak dalej, i tak dalej ;) Plus dochodzi ta samcza konkurencja kto komu bardziej dowali i podważy jego "męskość" :mrgreen: Ktoś mądry kiedyś powiedział, że jak ktoś jest pewien swojej orientacji i nie ma kompleksów, to nie obchodzą go takie stereotypy ;) A czasami jak poczytać niektóre komentarze to aż kipi kompleksami małych chłopców :P Dobra, koniec offtopu. 8)
PS. Wawrzek, podejrzanie często przyznajesz mi rację :mrgreen:

Templar

#520 Post autor: Templar » wt lut 26, 2013 00:52 am

Wawrzyniec pisze:A mnie z "300" tylko chodziło, że ten właśnie pokazuje "gejowstwo" w niesamowicie stereotypowy sposób, a la "He-Man". Piękni, młodzi, doskonale zbudowani o błyszczącym się od olejków ciele, ubrani w same majtki. Przecież kult męskiego ciała w tym filmie jest ukazany w tak dosadny sposób, że aż mimowolnie zmusza do parodii i takich, a nie innych komentarzy.
No właśnie stereotypowo to jest w temacie o sukienkach, zawsze w filmach, serialach, kawałach to geje są ukazywani jako najlepsi kompani dla kobiet podczas zakupów :D
hp_gof pisze:nie można nie skomentować pozytywnie zdjęć z cyckami
O cyckach to tu można spokojnie gadać, prawie wszyscy lubią cycki :mrgreen: Pod warunkiem, że to nie są męskie cycki :? Wtedy to wiadomo, ultra g... :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#521 Post autor: Wojteł » wt lut 26, 2013 01:27 am

hp_gof pisze:Swoją drogą to jest zastanawiające, jak łatwo zautocenzurować swoje wypowiedzi w dyskusji. No bo zobaczcie: nie można pogadać o oscarowych kreacjach (co jest jednym z głównych tematów co roku - Oscary bez dyskusji o kreacjach to jak Bond bez piosenki albo Harry Potter bez różdżki, whatever :P) - bo to "zbyt gejowskie" ("co sobie o mnie pomyślą?!"),

No ale kto o tych kreacjach dyskutuje? Głównie chyba kobiety, czy jak to mówi Szulim "nadęte pindy przy kwiatku". Jak widzicie świetną laskę na ulicy to naprawdę myślicie "Boże, jakie ona ma cudowne pantofelki wspaniale korelujące z beżem jej sukni i kolczykami, dodatkowo wspaniale podkreśliła to subtelnym makijażem i zapinkami na mankietach garsonki"? Bo normalny facet myśli zazwyczaj: "cycki!" lub inną nieskomplikowaną myśl. Na necie wala się też obrazek, którego nie mogę znaleźć, a który fajnie ilustrował różnicę płci: facet i kobieta mijają gorącą laskę na spacerze. Kobieta myśli o jej sukni, butach i torebce, a facet o wszystkim, co było pod tą suknią. I tak to chyba zazwyczaj wygląda. Mnie ciuchy obchądzą o tyle, o ile coś odsłaniają, albo jeśli są totalną wpadką (typu laska z fajną figurą ubiera się w worek po ziemniakach, albo laska o wadze całej redakcji filmmusic.pl razem wziętej wbija się w legginsy). Tyle. Oczywiście nikt wam nie broni dyskutować o sukienkach, pomadkach, pilniczkach, pończoszkach i podpaskach, pozakładajcie sobie stosowne działy na forum i szalejcie :P
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara

Awatar użytkownika
kiedyśgrześ
+ W.A. Mozart +

#522 Post autor: kiedyśgrześ » wt lut 26, 2013 02:11 am

hp_gof pisze:Chyba znacie mało gejów.
W Polsce podobno rządzi KK ergo znamy bardzo dużo gejów i ci geje obnoszą się w sukienkach, wyżsi ragą w kolorowych z cekinami :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Agent
Zdobywca Oscara

#523 Post autor: Agent » wt lut 26, 2013 07:09 am

co to za jakas dziwna rozmowa w temacie o Supermanie i to jeszcze z kipiaca testosterownem muzyka Zimmera ?!?!?!?!

macie
http://www.youtube.com/watch?v=ZVzGyqSbGew
http://www.youtube.com/watch?v=Tfw69ZfYpG8
obejrzyjcie sobie 8)

Awatar użytkownika
Agent
Zdobywca Oscara

#524 Post autor: Agent » czw lut 28, 2013 12:48 pm

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz