Nic Raine - wywiad na FILMMUSIC.PL
Re: Nic Raine - wywiad na FILMMUSIC.PL
Paweł Stroiński pisze:Cóż, ze względów, o których nie chcę mówić na publicznym forum, ja niestety w tym nie biorę już udziału...
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Akurat raczej dyskusja, którą zacząłem, ale pod wpływem całej dyskusji na temat Lincolna i złego TDKR, mi się odechciało ją dalej prowadzić...Adam pisze:czyli prażanie rulez..
![]()
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
jak dzieci w przedszkolu 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Cóż, jak to mówią w internecie:
Protip:
Jeśli chcesz, by ktoś ci przetłumaczył wywiad na angielski, a potem z angielskiego na polski...
nie blokuj go na Facebooku
Protip:
Jeśli chcesz, by ktoś ci przetłumaczył wywiad na angielski, a potem z angielskiego na polski...
nie blokuj go na Facebooku
a może Raine już się czuje tak mocny że niżej Spielberga już z nikim nie chce gadać?? 
NO CD = NO SALE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Nie 
Ale coś takiego było, sam pewnie słyszałeś, jak Costa o tym mówił na FMF-ie. Podejrzewam po biografii, że był to Cliff Eidelman...
Ale coś takiego było, sam pewnie słyszałeś, jak Costa o tym mówił na FMF-ie. Podejrzewam po biografii, że był to Cliff Eidelman...
owszem. Costa wprost powiedział to nazwisko, zresztą jest cały zapis tej relacji u nas w relacji
ale to akurat była prawda ogólnie znana od dawna że Cliffowi odbiło w połowie lat 90..
NO CD = NO SALE
Byłem podczas tego panelu i Costa na pewno nie wymienił Eidlemana z nazwiska... Aczkolwiek, na pewno o Cliffa raczej chodziło 

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Z nazwiska go nie wymienił. Ale mówił o Star Treku.
młody kompozytor który w 1 połowie lat 90 zrobił pierwszy duży film - star treka.. to normalnie trudno zgadnąć
tekst z kręgu audiotele ale Costa myślał że do idiotów przyjechał 
NO CD = NO SALE
To powiedział w końcu czy nie, zdecyduj się.Adam pisze:owszem. Costa wprost powiedział to nazwisko

-
Templar
Narysował rebus, podał jakiś numer 0-700 i dał 10 minut na zgadywanie, ale nie pamiętam czy ktoś zgadł 
otóż to
w sumie zabrakło tylko tego, że poza powiedzeniem wprost nazwiska, nie wymienił jeszcze wprost całej reszty filmografii tego tajemniczego kompozytora...
NO CD = NO SALE