albo NewmanAdam pisze:będzie albo Williams albo Giacchino.

DanielosVK pisze:Shadows of the Empire to geniusz.
Not true, ale "Destruction Of Xizor's Palace" geniuszem już jest, jedna z najlepszych kompozycji z uniwersum Star WarsTrue.
Nie jestem tego tak do końca pewien, inaczej nie byłoby newsów tego typu;Adam pisze:wszystkie szczegóły zostały już dawno ustalone tylko nie mogą się - jeszcze - przedostać do mediów. obsadę crew reżyser w momencie podpisywania kontraktu ma już zaklepaną. tak jest w tym biznesie
Shadows of the Empire McNeely`a wypada bardzo blado przy Ataku Klonow i Zemscie Sithow WiliamsaDanielosVK pisze:Imo McNeely lepiej zaopiekował się spuścizną Williamsa niż sam Williams w II i III epizodzie.
Ford, Fisher i Hamill mają powrócić ze swoimi rolami, ale głównymi bohaterami mają być ich dzieci, a "dziadki" pojawią się w części VII zapewne epizodycznie na zasadzie naturalnej ciągłości serii i przekazania pałeczki dalszym przygodom. Taki rozwój wydarzeń bardzo by mi pasował:lis23 pisze:Hmmm ... Stopklatk podaje, że jeżeli bohaterowie epizodów IV - VI pojawią się w nowych epizodach, to będą to raczej role epizodyczne ... nie wiem, czy na takie Star Warsy czekam ...