EPIC FAIL! :D (honorowy patronat: lis23)
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Re: EPIC FAIL! :D
Arbeit macht frei kurde
http://biznes.onet.pl/koniec-zycia-na-z ... rasa-detal
ten kawałek mnie najbardziej rozwalił

http://biznes.onet.pl/koniec-zycia-na-z ... rasa-detal
ten kawałek mnie najbardziej rozwalił
wnusio wermachtowca się od dziadka sporo nauczyłTaki program będzie trwał dwa miesiące. Po ich upływie doradcy zawodowi zdecydują o dalszym losie objętej programem osoby. Mogą wysłać ją na szkolenia, do prac interwencyjnych, przekazać do agencji pracy lub wysłać na leczenie.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
I dobrze, co ma hołota na koszt państwa żyć.
Nie chce się pracować, to się nie rejestruj w urzędzie i żyj energią słońca. :]

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
hołotę żyjącą na koszt państwa to masz na focie poniżej

zwolnij się z roboty i spróbuj żyć z socjalu w polsce
masz dzieci? państwo polskie da ci na każde bajońską kwotę około 100 PLN/miesiąc, znajoma podała tą kwot w brytyjskim urzędzie, urzędniczka spytała, czy to stawka dzienna
znajoma do kraju rodziców wracać nie zamierza 
zresztą każdy kto ma odrobinę rozum stąd wyjeżdża na stałe, ja jestem za leniwy, kwalifikuję się na przymusowe leczenie

zwolnij się z roboty i spróbuj żyć z socjalu w polsce

zresztą każdy kto ma odrobinę rozum stąd wyjeżdża na stałe, ja jestem za leniwy, kwalifikuję się na przymusowe leczenie

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
kiedyśgrześ pisze:hołotę żyjącą na koszt państwa to masz na focie poniżej
A to swoją drogą. Ich to by można w pierwszej kolejności na leczenie skierować. Oczywiście w państwowej służbie zdrowia, żeby sobie trochę w kolejkach poczekali.

Nie mam zamiaru, ale też nie oczekuje, by państwo zapewniało wygodne życie z socjala. Nie dość, że marnują przeraźliwie moje podatki i wszelakie składki, to jeszcze mieliby za to utrzymywać nierobów, a może jeszcze emigrantów?kiedyśgrześ pisze:zwolnij się z roboty i spróbuj żyć z socjalu w polsce![]()

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
sęk w tym, że polskie nieroby to mit, jest ich niewielu, w polsce brakuje minimum trzech milionów miejsc pracy i ich nie przybędzie, wprost przeciwnie
w polsce nie ma opieki socjalnej, to fikcja, maks to są chyba coś cztery stówy jak nie masz NIC! kolejny znajomy
lata temu jeden z dyrektorów Empiku na Marszałkowskiej w Wawie, załatwiał mi czteropack Gwiezdnych Wojen
Dzisiaj rozwiedziony, wyrok zaoczny za nie płacenie alimentów (nie z niechęci, tylko z braku kasy), bezrobotny bez prawa do zasiłku z nową bezrobotną żoną i dzieckiem, obydwoje stracili parę miesięcy temu robotę w tej samej firmie, pomoc MOPS jaką dostał to kilka wydrukowanych z internetu ulotek, nie pije, nie pali, normalny facet w garniturze, za chwilę będzie się kwalifikował do takiej zawodowej reedukacji
napewno mu pomoże skierowanie do robót interwencyjnych za free
ja póki co nawet nigdy nie byłem na bezrobociu, ale już wiem, że ten przykładowy kloszard spod śmietnika to sobie takiego żywotu dla siebie nie zaplanował, państwo polskie mu w tym pomogło

ja póki co nawet nigdy nie byłem na bezrobociu, ale już wiem, że ten przykładowy kloszard spod śmietnika to sobie takiego żywotu dla siebie nie zaplanował, państwo polskie mu w tym pomogło

Weź nie pierdziel, bo robotę to można bez problemu dostać, no chyba, że ktoś oczekuje, że na ulicy mu zaproponują stawkę 5k na rękę miesięcznie, no to rzeczywiście czegoś takiego to niestety nie ma. Ale jakoś w Biedronce koło mnie od 3 lat nie mogą znaleźć ludzi do roboty na kasie mimo, że 2500 netto oferują, ludziom po prostu się nie chce pracować i tyle.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
No to znaczy, że od początku objęcia władzy przez umiłowanego przywódcę liczba leserów i opierdalaczy wzrosła niemal dwukrotnie posługując się oficjalną statystyką, ciekawe co ludzi tak rozleniwia
Może to o te zmiany klimatyczne chodzi
Nieważne, teraz to rozbudziło moje emocje

fajne to? Jest tam jakaś muzyka? Wzmianki w części z grami nie widzę

Nieważne, teraz to rozbudziło moje emocje

fajne to? Jest tam jakaś muzyka? Wzmianki w części z grami nie widzę

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Aliens versus Predator 2 to była świetna gra, od tamtego czasu niestety nic dobrego w tym uniwersum już nie stworzono 

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
W jedynkę kiedyś grałem. I tak najlepsza gra ever z tego rodzaju:Templar pisze:Aliens versus Predator 2 to była świetna gra, od tamtego czasu niestety nic dobrego w tym uniwersum już nie stworzono

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wojteł
- John Williams
ja kampanię przeszedłem do końca tylko Alienem - Marinesem doszedłem do martwego punktu, a w predatorze miałem buga, przez co utraciłem spore postępy w grze i już mi się nie chciało przechodzić drugi raz. A na 3 część mam za słabego kompaTemplar pisze:Aliens versus Predator 2 to była świetna gra, od tamtego czasu niestety nic dobrego w tym uniwersum już nie stworzono

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
To nie jest remake, nowa część, taki średniak, jak dorwiesz za grosze to można zagraćkiedyśgrześ pisze:A ten remake AVP sprzed kilku lat też kiepski, bo chciałem to kupić wreszcie?

The Thing nawet fajne, ale to jest jednak strzelanka trzecioosobowa, a nie jak AvP FPS, no i AvP jest nastawione na większą sieczkę, The Thing bliżej do czegoś w stylu Resident EvilKaonashi pisze:W jedynkę kiedyś grałem. I tak najlepsza gra ever z tego rodzaju: