Szczerze wątpię, naprawdę. A co do listy to nie musisz mi jej podawać, ja domyślam, gdzie kto jest i na kogo gdzie nie mogę liczyć.Koper pisze:Wprost przeciwnie. Miałyby się baaardzo do rzeczywistości.Wawrzyniec pisze:Może i lepiej, gdyż pewnie znowu przypisalibyście mi jakieś rzeczy, które nijak mają się do rzeczywistości.
Zmienić moderatora?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Tak, tylko Bucholc nie chciał skorzystać. On pewnie te swoje 3100 postów razem z bratem (tym z wąsem z s.pl) natrzepał, stąd wychodzi po 1500 na głowę, a Bucholc i brat chcieli być fair wobec innych pewnie.Mystery Man pisze:Ale opcja +2000 i wybór kompozytora nadal funkcjonuje
Ostatnio zmieniony ndz mar 07, 2010 20:12 pm przez Koper, łącznie zmieniany 1 raz.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Przeciez to wszystko to jest pic na wodę..Mystery Man pisze:Ale opcja +2000 i wybór kompozytora nadal funkcjonuje

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Niech ktoś sprawdzi klakierowi pieluchę.. chyba ma pełno.dziekan pisze:Znowu Bucholc bredzi.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jakie offtopy? Proponowałem od 10tys..Koper pisze:Zamiast dyskusji były offtopy, więc zrobiłem po swojemu.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A co mnie obchodzi reszta?Koper pisze:No a reszta?

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Panowie proszę, apeluję do Was, o jednak trochę więcej umiaru, pokory i kultury. To w końcu forum o muzyce filmowej. Muzyka toż to przecież sztuka. Oczywiście nie musi tu być jak w muzeum, czy też w zakonie kartuzów, ale też nie róbmy z forum konwencji, nie powiem jakiej partii, aby nie było, że upolityczniam forum, ale każdy wie o jaką chodzi. No wiecie tą z tymi dwoma...
No nie ważne.
Apeluję o spokój!
No nie ważne.
Apeluję o spokój!
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale z ich wypowiedzi (takich na granicy off topu) wnioskuję, że opcja od 2000 im pasowała. Ba, taki dziekan to już by teraz chciał sobie wybrać. 400 offtopów narobił i myśli, że wielki forumowicz.Bucholc Krok pisze:A co mnie obchodzi reszta?Koper pisze:No a reszta?Jak się nie wypowiadają to ich problem..

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Dziekan niech lepiej zasuwa do betu, a nie będzie się nam tu rakiet czepiał..Koper pisze:Ba, taki dziekan to już by teraz chciał sobie wybrać. 400 offtopów narobił i myśli, że wielki forumowicz.:D