DANIEL BLOOM - NIEULOTNE (2013)
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: DANIEL BLOOM - NIEULOTNE (2013)
Linkami byście rzucili, a nie pieprzycie 3 po 3. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
A dużo Hiszpanii? Dużo Hiszpanów? Dużo hiszpańskiego?Adam pisze:dobrze, b.dobrze. natomiast szczerze powiem że - dla mnie - film pod względem scenariuszowym trochę kuleje. pod tym względem uważam za spory krok w tył w stosunku do wuceku i tulipsów. realizacja, aktorstwo i cała reszta jest na wysokim poziomie, jak w wuceku i tulipsach, gdyby nie scenariusz.. no ale to każdy oceni sam jak mu podejdzie ekranowa historiaaha i bardzo nie podoba mi się utwór 11 - przestrasza mnie jak horrory

#FUCKVINYL
Tja, nie ma to jak mieszkać w Hiszpanii, a potem iść na jakiś polski film, tylko dlatego, że są sceny z hiszpańskimi akcentami - ma to senshp_gof pisze:A dużo Hiszpanii? Dużo Hiszpanów? Dużo hiszpańskiego?To jeden z głównych powodów, dla których idę do kina na to

Hahaha, nie ma to jak obiektywizm. Portal promujący soundtrack, ale ocena musi być surowa
Spoko. 

tzn? 3,5/5 to surowa ocena? poza tym to indywidualna opinia recenzenta - znanego z kontrowersji
- a nie głos całego portalu..

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Waligórski widzę w komencie dał 2... Zaiste, musi to być boska ścieżka. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Ale jest "najpiękniejszych tematów w ostatnich dwóch dekadach w polskim kinie", więc może nie jest tak źleKoper pisze:Waligórski widzę w komencie dał 2... Zaiste, musi to być boska ścieżka.

no bo to nie Hisaishi albo Kaczmarek z Możdżerem.Koper pisze:Waligórski widzę w komencie dał 2...
boska nie. dobra.Zaiste, musi to być boska ścieżka.
Mystery pisze:Ale jest "najpiękniejszych tematów w ostatnich dwóch dekadach w polskim kinie", więc może nie jest tak źle
Templar pisze:A temat główny jest piękny, normalnie zakochałem się w nim...
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Templar to bywa bardziej kontrowersyjny od Dębicza, więc to żadna wyrocznia.