Gdzie i jak kupować?
Re: Gdzie i jak kupować?
MovieMusic
$11,99 za 1CD; $14,99 za 2CD; + $1 za każdą następną
INTRADA
$13 za 1CD + $2,5 za każdą następną
To u LA LA LAND RECORDS jeszcze przez chwilę promocja:
$8 za 1CD + $2 za każdą następną
Zwłaszcza, że jeszcze parę Williamsów u nich leży (Home Alone, Home Alone 2, Hook, Jane Eyre), to może warto się zainteresować?
$11,99 za 1CD; $14,99 za 2CD; + $1 za każdą następną
INTRADA
$13 za 1CD + $2,5 za każdą następną
To u LA LA LAND RECORDS jeszcze przez chwilę promocja:
$8 za 1CD + $2 za każdą następną
Zwłaszcza, że jeszcze parę Williamsów u nich leży (Home Alone, Home Alone 2, Hook, Jane Eyre), to może warto się zainteresować?
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Cztery dych za przesłanie jednej płyty
ha ha ha, dołączam do klubu Bucholca, trudno 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Wysyłałem 15-tego. Waga ok. 200 gramów.Althazan pisze:Zależy ile ważyło. Podwyżka była od 7 stycznia. Podałem cenę priorytetu (zagranicznego) dla wagi powyżej 100g do 350g.Bucholc Krok pisze:Jak to? To 15,3 już nie jest po podwyżce? Jakoś chyba w grudniu płaciłem ok. 12zł.
Jednej płyty zawsze nie było sensu kupować.kiedyśgrześ pisze:Cztery dych za przesłanie jednej płytyha ha ha, dołączam do klubu Bucholca, trudno

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Priorytet, czy zwykły ekonomiczny?Bucholc Krok pisze:Wysyłałem 15-tego. Waga ok. 200 gramów.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Zwykła.. w przypadku Europy nie ma sensu się szarpać na priorytet.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Aaaa, to takiego nie używamBucholc Krok pisze:Zwykła.. w przypadku Europy nie ma sensu się szarpać na priorytet.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Priorytetem wysyłałem w styczniu do Japonii i chyba koło 20zł było. Jak znajdę druczek to podam dokładną kwotę.
Wszystko można sobie sprawdzić tutaj przecież:
http://cennik.poczta-polska.pl/usluga,z ... econa.html
http://cennik.poczta-polska.pl/usluga,z ... econa.html
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Cennik cennikiem, a ile wzięli to inna sprawa. 
Kupowaliście coś przez stronę internetową Saturna?

Kupowaliście coś przez stronę internetową Saturna?
Drogo tam mają, za każdym razem jak coś sprawdzam to w moim Saturnie jest taniej, myślałem, że tam mają takie ceny jak w sklepach, a jest drożejBucholc Krok pisze:Kupowaliście coś przez stronę internetową Saturna?

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Zależy co się kupuje. Ja tam widziałem kilka dobrych cen. Gorzej, że czasem jest tak, iż jakiś produkt maja tylko w jednym markecie. Z ciekawości powrzucałem kilka gier do koszyka i wyszło, że każda byłaby z innego marketu i za wysyłkę każdej musiałbym płacić osobno, czyli po 14-15zł. Pogięło ich... Jakby nie mogli swoim transportem powysyłać do "mojego" sklepu.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Jak ktoś ma ochotę za 20$ stać się Władcą Marionetek to tu jest okazja (przesyłka tania)
http://www.ebay.pl/itm/Puppet-Master-co ... 500wt_1148
http://www.ebay.pl/itm/Puppet-Master-co ... 500wt_1148
grafika tego wydania, okłądek, książeczki jest tak koszmarna i szpetna że daltonista by to ładniej zrobił w zwykłym paincie.
#FUCKVINYL
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
bez przesady, widziałem, muza jest nie do strawienia
daje info może kogoś to interesuje, 28USD z przesyłką, tanio w sumie, nie raz u nich kupowałem, i nie ma problemów 

Ostatnio zmieniony śr lut 06, 2013 10:12 am przez kiedyśgrześ, łącznie zmieniany 1 raz.
muza swoją drogą nie do przejścia, ale projekt graficzny robił jakiś 3-latek chyba
#FUCKVINYL