ooo to już teraz tym bardziej widać kto go układałPaweł Stroiński pisze:Nie wziąłem udziału w tym topie,
Czego ostatnio słuchaliście?
Re: Czego ostatnio słuchaliście?
NO CD = NO SALE
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Barrego bardzo lubię, ale mam tylko dwie Jego prace, w tym jedną z moich ulubionych płyt ever: - " Tańczący z Wilkami "Koper pisze:Gdyby nie ten Barry to bym powiedział, że u lisa, jak u Smudy - bez zmian.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
To... dużo. Znasz *cokolwiek* innego?
- lis23
Hmmm .... niewiele ... ' Elza ' ale tylko z filmu + temat z BondaPaweł Stroiński pisze:To... dużo. Znasz *cokolwiek* innego?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
Tańczący, Elza, Bond. A teraz Pożegananie z Afryką. No no... Za jakieś 200 lat dojdziesz do Chaplina.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
A Elza tylko z filmu 
- lis23
O " Chaplinie " zapomniałem - mam na kompie ale jakoś mnie tak nie wciągnął jak wymienione wyżej praceKaonashi pisze:Tańczący, Elza, Bond. A teraz Pożegananie z Afryką. No no... Za jakieś 200 lat dojdziesz do Chaplina.
co Byście ogólnie polecili do odsłuchu Barrego?.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
nie no wporzo - każdy kiedyś zaczynał, tylko że nie każdy zarzyna od 2 msc Lincolna i co 3 post pisze jaka to genialna praca na maksa - stąd brak czasu na słuchanie innych rzeczy, prawie zerowe rozeznanie ogólnie, stąd takie oceny itp
fajnie by było Lisa doedukować, tylko że on sam chyba nie za bardzo chce skoro dziś nawet nie trzeba się wysilać żeby poszukać scorów w sieci, bo teraz 90% jest na YT i to nawet z playlistami - dla chcącego nie ma nic trudnego.
zacznij od wszystkich bondów. a potem od tego co najbardziej znane ogółem.lis23 pisze:co Byście ogólnie polecili do odsłuchu Barrego?.
Ostatnio zmieniony pt lut 01, 2013 21:46 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
No to może zacznijmy od Lwa w Zimie 
i nie zapychajcietu wątku, tylk ozapraszam do edukowania Lisa w temacie Barry RIP
NO CD = NO SALE
- lis23
To ten film o rodzinie Ryszarda I i Jana Bez Ziemi?Kaonashi pisze:No to może zacznijmy od Lwa w Zimie
pamiętam, że kiedyś marzyło mi się, aby Hollywood zabrało się za ekranizację " Winetou " Karola Maya z muzyką Barrego, właśnie ...
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
---------> filmweb.pllis23 pisze: To ten film o rodzinie Ryszarda I i Jana Bez Ziemi?
Wpływ Tańczącego.lis23 pisze:pamiętam, że kiedyś marzyło mi się, aby Hollywood zabrało się za ekranizację " Winetou " Karola Maya z muzyką Barrego, właśnie ...
Lisu, zapraszam tu po odpowiedzi na pytania - nie zapychajmy oftopem nie tego wątku co trzeba 
viewtopic.php?f=1&t=1610&start=135
viewtopic.php?f=1&t=1610&start=135
NO CD = NO SALE