Zmienić moderatora?
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Panowie, panowie, widzę, że tutaj padają jakieś insynuacje pod moim adresem. Ja nie mam zamiaru nikogo tutaj obalać. Ani też nie jestem chyba mściwy. Oczywiście jak się zdenerwuje, lub coś lub ktoś mnie czymś zdenerwuję to oczywiście mogę być nieprzyjemny, humorzasty, ale do pobicia czy morderstwa to bym się raczej nie posunął.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Mamy z tym wrócić do tematu o RCP?Ele pisze:Wy nawet w temacie o moderatorze i porządku na forum offtopujecie!

Ba, na pewno napisze. I jeszcze 100 razy w specjalnym zeszycie.ewelina pisze:Ale po tym jak będziesz nieuprzejmy to napiszesz Przepraszam najmocniej??

Ostatnio zmieniony ndz mar 07, 2010 16:47 pm przez Koper, łącznie zmieniany 1 raz.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Przyznam że chętnie oddam moderowanie forum
Tylko niech każdy wie że z Wami offtopiarzami to krzyż pański. NIe ma sensu zachowywanie porządku na forum, bo z góry jest to niemożliwe.
Co więcej jakby przyszedł moderator cenzor, co by gonił, usuwał, przesuwał, wykluczał i banował, to wtedy forum czekałaby niechybna śmierć. A tak jest cholernie chaotycznie, ale przynajmniej nie jest nudno. Niemniej jednak fakt jest taki, że ja nie mam po prostu czasu na forum, na pisanie recek, ba nawet ostatnio na słuchanie muzyki filmowej. A to już jest pewnego rodzaju dramat.
Tak więc chętnie odstąpię moderowanie forum, albo się nim podzielę. Na oferty czekam pod numerem telefonu 0700 722 777, lub pod numerem sms 7289 - w treści proszę wpisać "moderator" (19 zł+Vat)
Pozdrawiam

Co więcej jakby przyszedł moderator cenzor, co by gonił, usuwał, przesuwał, wykluczał i banował, to wtedy forum czekałaby niechybna śmierć. A tak jest cholernie chaotycznie, ale przynajmniej nie jest nudno. Niemniej jednak fakt jest taki, że ja nie mam po prostu czasu na forum, na pisanie recek, ba nawet ostatnio na słuchanie muzyki filmowej. A to już jest pewnego rodzaju dramat.
Tak więc chętnie odstąpię moderowanie forum, albo się nim podzielę. Na oferty czekam pod numerem telefonu 0700 722 777, lub pod numerem sms 7289 - w treści proszę wpisać "moderator" (19 zł+Vat)
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony ndz mar 07, 2010 17:10 pm przez Łukasz Wudarski, łącznie zmieniany 1 raz.
Why So Serious !?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Się panowie zaraz skończą dobre czasy, ponieważ właśnie wróciłem z Torunia, gdzie dokonałem spektakularnej akcji godnej uwiecznienia w kolejnej odsłonie "Mission: Impossible", sprytnie wyprowadziwszy w pole moherowe patrole, wdarłem się używając technik ninja do tajnego bunkru Babucha. Tam przy pomocy metod starej szkoły sowieckiej "poprosiłem" go dostęp do panelu administracyjnego. Nie miał prawa odmówić. 
Zatem, konkludując. Spełnię moją obietnicę wyborczą i zmienię kompozytorów pod logami. Osoby najbardziej zasłużone (powyżej 2000 postów), nie będące offtopiarzami otrzymają prawo do swojego własnego kompozytora, którego nikt inny mieć nie będzie. Owe osoby uprasza się o powiadomienie mnie jaki to ma być kompozytor. OFFTOPIARZE takiego przywileju mieć nie będą.
Zostaną wręcz napiętnowani za swoje offtopiarstwo odpowiednią rangą.
Tako rzekłem.

Zatem, konkludując. Spełnię moją obietnicę wyborczą i zmienię kompozytorów pod logami. Osoby najbardziej zasłużone (powyżej 2000 postów), nie będące offtopiarzami otrzymają prawo do swojego własnego kompozytora, którego nikt inny mieć nie będzie. Owe osoby uprasza się o powiadomienie mnie jaki to ma być kompozytor. OFFTOPIARZE takiego przywileju mieć nie będą.

Tako rzekłem.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński