HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
Re: HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
Klaudia Szifer była moją pierwszą - na okładce Burdy w 91 r 

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nie, no jasne, w Twoim to jest Merkel.Wawrzyniec pisze:Są ładne i sympatyczne Niemki już o tym pisałem.
A co do Claudii Schiffer to ona akurat nigdy nie była w moim typie.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Bardzo zabawne.
A w ogóle to Antje ma grać jedną z przeciwniczek Supermana. Coś a la super-feministkę. W takim razie niektórym tutaj może się ten film jeszcze bardziej spodobać, kiedy Superman będzie z nią walczył. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
no nie wiem, przy tych dzisiejszych trendach wynik tej walki może być sporym zaskoczeniemWawrzyniec pisze:W takim razie niektórym tutaj może się ten film jeszcze bardziej spodobać, kiedy Superman będzie z nią walczył.

- Wojteł
- John Williams
Niemiecka feministka... Pewnie zwyczajna olimpijka z NRD, a oni robią z niej nie wiadomo jaką antybohaterkę 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
widział ktoś fajny banerek z supermenem? bo sobie chce do podpisu wstawić obok Iron Mena 3 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W sumie teraz przy tym całym bibilijnym projekcie Zimmer znowu współpracuje z Lisą Gerrard. I naszła mnie taka piękna myśl: Już w trailerach wykorzystywano muzykę z Gladiatora. Czy możliwe, aby i Lisa Gerrard pojawiła się w "Man of Steel"? Ja bardzo bym się ucieszył. 

nawet nie żartuj
czy mogło by być coś bardziej gejowskiego, pomijając samego bohatera filmu, żeby jeszcze jego główny temat muzyczny był/miał kobiecą wokalize? 

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Temat na forum o oscarowych kreacjachAdam pisze:czy mogło by być coś bardziej gejowskiego, pomijając samego bohatera filmu, żeby jeszcze jego główny temat muzyczny był/miał kobiecą wokalize?

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
no to wiadomo, epic fail roku
ale tu miałem na mysli film 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nawet dobre.Koper pisze:Temat na forum o oscarowych kreacjachAdam pisze:czy mogło by być coś bardziej gejowskiego, pomijając samego bohatera filmu, żeby jeszcze jego główny temat muzyczny był/miał kobiecą wokalize?

A zresztą mówimy tutaj o filmie Zacka Snydera, twórcy najbardziej gejowskiego filmu w historii "300". A więc i "Man of Steel" będzie miał sporo gejowskich elementów, z wokalizą, czy bez.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
W "300" Spartanie nie debatowali o damskich fatałaszkach.