HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
Re: HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
Wawrzyniec pisze:Rowan Atkinson?

Ale Atkinson już własnego Bonda miał - Johnny English 

Do sieci trafiły unikalne fotki z "Superman Lives" Burtona. Szkoda, że nie doszło realizacji, a pisząc szkoda, ma na myśli tylko i wyłącznie potencjalny score Elfmana

ee przeciez te foty z Cagem z przymierzalni wieki temu były w necie 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nawet sam Kevin Smith przygotował jeden scenariusz:
http://www.youtube.com/watch?v=vgYhLIThTvk
Polecam.
A jakby co to ten Jon Peters rzeczywiście jest zaangażowany przy "Man of Steel". 
http://www.youtube.com/watch?v=vgYhLIThTvk
Polecam.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Adam pisze:jak se pomyslę że ten koleś będzie za ~5 lat grał bonda to mi się żygać chce....
Chyba lepiej żeby on, niż Pattinson, którego tak chwali Craig?

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Cage Supermanem... Litości. Dobrze, że to się nie udało.Adam pisze:ee przeciez te foty z Cagem z przymierzalni wieki temu były w necie
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
przecież to była jego kolejna ironiaWojtek pisze:Chyba lepiej żeby on, niż Pattinson, którego tak chwali Craig?

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Postaram się jakoś ładnie wybrnąć z tego bondowskiego offtopu.
Pewnie większość z Was wie, że w serii o Agencie 007 czarne charaktery często są grane przez Niemców. Właśnie zostałem uświadomiony, że i w przypadku "Man of Steel" negatywne postacie będą miały silną niemiecką konotację.
Faora, jedna z głównych przeciwniczek Supermana, będzie grana przez pochodzącą z Niemiec Antje Traue:

Mamy złą Niemkę to i potrzebny nam zły Niemiec, który już teraz dzięki swoim złym mocom sprawił, że wielu na forum boi się jak będzie brzmiała muzyka do tego filmu:

Boicie się, prawda?
Ale ja jestem Człowiek Zło więc się nie boję, a wręcz cieszę i to diabolicznie.

Pewnie większość z Was wie, że w serii o Agencie 007 czarne charaktery często są grane przez Niemców. Właśnie zostałem uświadomiony, że i w przypadku "Man of Steel" negatywne postacie będą miały silną niemiecką konotację.
Faora, jedna z głównych przeciwniczek Supermana, będzie grana przez pochodzącą z Niemiec Antje Traue:

Mamy złą Niemkę to i potrzebny nam zły Niemiec, który już teraz dzięki swoim złym mocom sprawił, że wielu na forum boi się jak będzie brzmiała muzyka do tego filmu:

Boicie się, prawda?

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Widziałem tą panią w Pandorum, od razu zauważyłem, że coś z nią nie tak, niby ładna i w ogóle, ale coś mi tu w obrazku nie grało, teraz wiem dlaczego 

to dlatego ten reboot robią po tylu latach - długo musieli w miarę ładnej Niemki do roli szukać 

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Trzeba było brać Claudię Schiffer jak była młoda i piękna. Teraz to już nie ma w kim wybierać. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: