Abel Korzeniowski - ESCAPE FROM TOMORROW
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Re: Abel Korzeniowski - ESCAPE FROM TOMORROW
Zapomniałeś, że Adam musi na każdym kroku ponabijać się z Abla i przypominać nam, jak bardzo gardzi rozwojem jego kariery w USA.
Nie ma co podejmować tej jałowej dyskusji, lepiej posłuchać muzyki.

ale co to ma do rzeczy? fakt jest jaki jest - badziewne wydanie w formie mp3, do tego praktycznie singlowe bo co to jest 20 min muzy. i czy to jest 20-min Desplat czy Abel czy Mister X nie ma dla mnie znaczenia. głośne "nie" takim praktykom ogólnie! i jak krytykowałem takie praktyki wczesniej, tak i będę i tyle.
#FUCKVINYL
Oj tam, lepszy rydz, niż nic
Te 20 minut to pewnie cały score z filmu, a ten prawdopodobnie tyle muzyki potrzebował, choć nico dziwne, bo trwał 103 minuty i wrzucą go porostu na Itunsa, bo czemu nie, po co go gdzieś kisić na komputerze, a tak fani skorzystają i fajnie, nawet jak to tylko 20 minut, których to przy tak skromnym filmie nie opłaca się wydawać, zresztą nie takie scory były już wydawane tylko drogą elektroniczną.

tylko nie trwały 20 minut i w tym sęk
i uważam że podejście lepszy rydz niż nic do niczego nie prowadzi - karmienie ochłapami jest coraz częstsze. nawet wielkie nazwiska już wydają 15-minutowe niby-scorki.

#FUCKVINYL
"Reality" Desplata czy "The Sessions" Beltramiego, też trwały tylko 20 parę minut. Jakby nawrzucali tam piosenek to myślę, że problemu z 20 minutowym scorem by nie byłotylko nie trwały 20 minut i w tym sęk![]()

- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Dajcie link do tego jak tylko się pojawi 

- Michał Turkowski
Ale plujesz jadem. A może tam jest tylko 20 minut muzyki, hę ?Adam pisze:ale co to ma do rzeczy? fakt jest jaki jest - badziewne wydanie w formie mp3, do tego praktycznie singlowe bo co to jest 20 min muzy. i czy to jest 20-min Desplat czy Abel czy Mister X nie ma dla mnie znaczenia. głośne "nie" takim praktykom ogólnie! i jak krytykowałem takie praktyki wczesniej, tak i będę i tyle.
Film zapowiada się na cholernie specyficzny więc może tak jest?
jakie plucie jadem?
chyba nie rozumiesz pojęcia.... wydania mp3 20-minutowe to porażka i tyle napisałem. Wy sobie tu fajnie dyskutujecie i się podniecacie, bo po pół roku robienia boomu okazuje się że wyszło parę minut muzy, wejdziecie na peba i spiracicie. po 2 dniach zapomniecie i git.. tylko że wyobraźcie sobie że za takie ochłapy trzeba zapłacić.. więc spójrzcie na to z innej perspektywy. i co mnie obchodzi że jest w filmie 20 minut muzyki tylko? to pozostaje współczuć kompozytorowi że tylko tyle miał do roboty..

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie rozumiem tego ataku na Adama.
Zresztą sam Mystery słusznie stwierdził "20 minut muzyki Phi". Gdyby jeszcze część zajmowały piosenki, albo jakaś klasyka. A tak, to takim wydaniom należy mówić stanowcze NIE 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Michał Turkowski
Aha, czyli nawet jak będzie to 22 minuty znakomitego materiału to nie ma być to wydawane ?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ich Trolle i Ich Trolle 2: Detox też mniej więcej tyle trwają i się niestety porządnego wydania nie doczekały.
Można wszystko wydawać. Ale można też twierdzić, że wydawanie czegoś co trwa 20 minut to jednak trochę kpina, szczególnie dla tych co myślą o kupowaniu oryginałów czy w formie CD czy mp3. I w sumie też czy 20 minut jest aż tak godne tego hype'u.

Można wszystko wydawać. Ale można też twierdzić, że wydawanie czegoś co trwa 20 minut to jednak trochę kpina, szczególnie dla tych co myślą o kupowaniu oryginałów czy w formie CD czy mp3. I w sumie też czy 20 minut jest aż tak godne tego hype'u.

- Michał Turkowski
Wawrzyniec pisze:Ich Trolle i Ich Trolle 2: Detox też mniej więcej tyle trwają i się niestety porządnego wydania nie doczekały.![]()
Ciekawe co byś mówił jakby Hans napisał 20 minut muzyki do jakiegoś filmu i byłoby to dobre. Ryczałbyś że chcesz żeby to wydano itd
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Prowokujesz mnie "The Wether Man"? Ale w sumie słuchałem też complete'a i na 50 minut by materiału starczyło.
bo widzisz Turek - Ciebie zadowoli mp3 i bez ściemy już wyżej prosisz o pirackiego linka.. fan :] a są ludzie którzy chcą być szanowani, chcą płacić za coś, i nie chcą być karmieni ochłapami. a wyskakiwanie tu z Hansem jest słabe bo Wawrzyniec nawet hansowych ochłapów by nie kupił i jak widzisz za nimi nie płacze..
#FUCKVINYL
- Michał Turkowski
Kurde. Jest specyficzny film. Powstały dla niego 22 minuty muzyki bo tylko tyle było potrzebne. Zostaną wydane, ja na razie na Digital Download, pewnie kiedyś na jakimś składaku wyjdzie.
I gdzie tu macie problem?
I gdzie tu macie problem?