ARNOLD SCHWARZENEGGER MOVIE SOUNDTRACKS
Re: ARNOLD SCHWARZENEGGER MOVIE SOUNDTRACKS
W sumie to miała być trójka już w latach 80., Conan Zdobywca, szkoda, że jej nie zrobili, a teraz to mi to w sumie wisi, bo Basila już nie ma, także scoru nie zrobi 

Ja ogólnie drwię z idei odgrzebywania starych filmów, tylko po to, by w nich na aktorskiej emeryturze, jadąc na sentymencie fanów, sobie podogrywać, a to z "Bliźniakami" to nie pierwszy raz słyszę, niech zrobi jeszcze Juniora 2, przynajmniej tym razem obejdzie się bez sztucznego brzuchaŚmiejcie się, ja jestem za

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To już tego zapowiedź mieliśmy w "Expendables 2", Arnold mówiący "I'm back". Rety, ale to było suche i widać mu się spodobało. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
to miało być suche. Ty dalej nie rozumiesz konwencji tego filmu 

#FUCKVINYL
No niestety Arnold w Ex 2 wyglądał jak własna karykatura, a po tej dłuższej przerwie w polityce już w ogóle zapomniał jak się gra, a nawet porusza, choć jeśli chodzi o to pierwsze to w sumie za bardzo nie miał czego sobie przypominaćWawrzyniec pisze:To już tego zapowiedź mieliśmy w "Expendables 2", Arnold mówiący "I'm back". Rety, ale to było suche i widać mu się spodobało.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Znaczy się konwencja polegała na rzucanie sucharami, mruganiem do widza częściej niż przy tiku nerwowym i parodiowaniem swoich wcześniejszych dokonań filmowych?Adam pisze:to miało być suche. Ty dalej nie rozumiesz konwencji tego filmu

Najlepszy był Chuck z kobrą, tak suche, że się śmiałem z tego przez kilka minut 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
http://www.filmweb.pl/news/Tw%C3%B3rca+ ... n%22-92543
Pewnie plotka. Filmweb musi pisać "Twórca Pamięci Absolutnej", gdyż pewnie mało kto wie na filmwebie kto to Paul Verhoeven.
Ale raczej nic z tego nie będzie, choć takiemu filmowi pewnie dałbym jakiś kredyt zaufania.
A w ogóle Turek, jeśli można spytać: Skoro ma powstać ten kolejny "Conan" to kogoś by widział na stanowisku kompozytora
Ja sam szczerze nie mam pojęcia, kogo tu by wybrać. 
Pewnie plotka. Filmweb musi pisać "Twórca Pamięci Absolutnej", gdyż pewnie mało kto wie na filmwebie kto to Paul Verhoeven.

A w ogóle Turek, jeśli można spytać: Skoro ma powstać ten kolejny "Conan" to kogoś by widział na stanowisku kompozytora

- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Wawrzyniec pisze:http://www.filmweb.pl/news/Tw%C3%B3rca+ ... n%22-92543
Pewnie plotka. Filmweb musi pisać "Twórca Pamięci Absolutnej", gdyż pewnie mało kto wie na filmwebie kto to Paul Verhoeven.Ale raczej nic z tego nie będzie, choć takiemu filmowi pewnie dałbym jakiś kredyt zaufania.
A w ogóle Turek, jeśli można spytać: Skoro ma powstać ten kolejny "Conan" to kogoś by widział na stanowisku kompozytoraJa sam szczerze nie mam pojęcia, kogo tu by wybrać.
Wziąść jakiegoś dobrego aranżera najlepiej Johna Debneya.i dać mu zrobić coś takiego jak przy Predators. Niech zaaranzuje muze Basila doda cos od siebie i bedzie super
pewnie skonczy sie na tym, ze wezma Brajana albo Zimmera 

wszystko zalezy od tego jakie studio to robi, producent i rezyser. te 3 rzeczy i będziemy wiedzieć kto to będzie robił.
zresztą - http://www.youtube.com/watch?v=A4VbOHvaPRc
zresztą - http://www.youtube.com/watch?v=A4VbOHvaPRc
#FUCKVINYL
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
O nie, tylko nie to. Gorsze od tego byłoby tylko RCP. Wziąć jakiegoś kompozytora z jajem, który nie będzie klęczał przed Poledourisem, tylko twórczo rozwinie dorobek serii.Michał Turkowski pisze:Wziąść jakiegoś dobrego aranżera najlepiej Johna Debneya.i dać mu zrobić coś takiego jak przy Predators. Niech zaaranzuje muze Basila doda cos od siebie i bedzie super
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
ale tematy Basila beda musialy byc niektore