Ale naprawdę niezłe się podziały szykują: Zimmer zabrał największych bohaterów komiksów, Giacchino zajmie dwie najsłynniejsze serie fantastyczne
Michael Giacchino
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Michael Giacchino
Ej, ale na poważnie mówimy. Tym bardziej, że ja jestem bardzo ciekaw kogo Marek ma na myśli, skoro nie jest to ON.
Ale naprawdę niezłe się podziały szykują: Zimmer zabrał największych bohaterów komiksów, Giacchino zajmie dwie najsłynniejsze serie fantastyczne
A Desplat zabierze wszystkie ambitne projekty. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Nie mam na myśli nikogo konkretnego, chyba jest tam gdzieś cała zgraja zdolnych kompozytorów, a kosmos nie kończy się na Giacchino. Niech wezmą może Thomasa Newmana.Wawrzyniec pisze:Ej, ale na poważnie mówimy. Tym bardziej, że ja jestem bardzo ciekaw kogo Marek ma na myśli, skoro nie jest to ON.![]()
I to jest fatalne dla wszystkich tych gatunków.Zimmer zabrał największych bohaterów komiksów, Giacchino zajmie dwie najsłynniejsze serie fantastyczneA Desplat zabierze wszystkie ambitne projekty.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Bronią się przed tym monopolem chyba tylko Ci, którzy mają swoich stałych współpracowników.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
Marek tak samo krytykował angaż Giacchino przy bodajże Carterze, a mi taki monopol nie przeszkadza póki efekt końcowy jest satysfakcjonujący. Zresztą Giacchino wcale nie jest tak dużo i nie zależy mu na koszeniu wszystkiego, bo robi scory tylko dla swoich znajomych, JNH, Desplat, Elfman to oni dziś walczą się wszystkie projekty i jakoś przy największych i najważniejszych filmach tego roku TDKR, Skyfall, Hunger Games, Avengers, A. Spider-man, Brave... Giacchino nie widziałem 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tym bardziej, że jeżeli chodzi o największe zmonopolizowanie rynku to na razie zrobił Desplat o czym w słusznym temacie wspomniałem.
Rety, ten robot się rusza.
Rety, ten robot się rusza.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
Mefisto
wow, szacun za refleks...Wawrzyniec pisze:Rety, ten robot się rusza.
- Wojteł
- John Williams
Wcześniej Wawrzyniec myślał, że go jeszcze dragi trzymają 
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Niech Star Warsy zrobi Zimmer - Star Warsy będą szukać " nowego brzmienia " a la Batmany Nolana
hmmm ... ciekawe, jak by brzmiały Star Warsy od Hornera?
a tak na serio, mam nadzieję, że Williams będzie pierwszą osobą, do której się zwrócą i że Spielberg i ska Go przekonają
a jak nie, to najlepszym wyborem będzie już Giacchino, ale to już nie będą Star Warsy ...
hmmm ... ciekawe, jak by brzmiały Star Warsy od Hornera?
a tak na serio, mam nadzieję, że Williams będzie pierwszą osobą, do której się zwrócą i że Spielberg i ska Go przekonają
a jak nie, to najlepszym wyborem będzie już Giacchino, ale to już nie będą Star Warsy ...
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Albo Horner, który zerżnie Williamsa i pół muzycznego świata w dupę.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Horner potrafi się przyłożyć - TASM - nie ma czteronutowca i powtórzeń ( wielu
)
porzucając dywagację, najlepszym następcą Williamsa jest Sam Williams
porzucając dywagację, najlepszym następcą Williamsa jest Sam Williams
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
-
Templar
Sam Williams? Who the fuck is that? Jakiś kuzyn Johna albo HGW?
Na wiki jest parę takich osób, ale prawie sami sportowcy 
-
Mefisto
Star Horse, here I come!lis23 pisze:najlepszym następcą Williamsa jest Sam Williams
ogarnijcie wreszcie gdzie piszecie o star warsach - bo efekt taki że mamy temat o filmie w oftopie, i piszecie o angazu tam, jak i tutaj..
przenieście ten temat o filmie z oftopa tutaj i dopiszcie z przodu Gjaczina i tyle - wiadomo przeciez ze bedzie robil score
przenieście ten temat o filmie z oftopa tutaj i dopiszcie z przodu Gjaczina i tyle - wiadomo przeciez ze bedzie robil score
NO CD = NO SALE