Wolę fajnego Teda, niż te smęty z Nędzników czy niemrawą Scarlett Johansson, a Życie Pi to po mojemu nawet nie piosenka, a bardziej utwór instrumentalny i nie wiem jakim cudem przy tak mocnej konkurencji się to załapało, choć już wiem, za Oscarowy filmAdam pisze:http://nooooooooooooooo.com/
THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
Re: THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ktoś mógłby powiedzieć Scarlett, żeby dała sobie spokój ze śpiewaniem. Ale tak to jest jak gwiazdy się nudzą. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ciiii, to Łacha ulubienica jest. 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale ceni ją chyba jako aktorkę, a nie piosenkarkę, więc chyba nic złego nie napisałem. 
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jak bana nie dostaniesz, to znaczy, że nic złego... 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ej, ale jakby co to Mystery też wspomniał o "niemrawej Scarlett Johansson", więc chyba ban podwójny, jak już co. 
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ewentualnie możecie zaczynać próbować jakoś odkręcić swoje grzechy... 
SKYFALL, the highest grossing Bond film of all time, will be released on Digital HD on February 5th across all digital stores, including Amazon, CinemaNow, iTunes, PlayStation, VUDU and Xbox Live.
The SKYFALL Blu-ray and DVD will follow on February 12th in North America, and February 18th in the United Kingdom, with additional international markets to follow through March.
Directed by Oscar® winner Sam Mendes and starring Daniel Craig as James Bond, SKYFALL has been nominated for eight BAFTA® [British Academy of Film and Television Arts] awards including Outstanding British Film; Supporting Actor, Javier Bardem and Supporting Actress, Judi Dench.
Adele’s “Skyfall” was recognised with a Golden Globe® award and an Academy Award® nomination for Original Song, one of the film’s five Oscar® nominations.
Included with the SKYFALL Blu-ray is Shooting Bond, and more than three hours of special features.

The SKYFALL Blu-ray and DVD will follow on February 12th in North America, and February 18th in the United Kingdom, with additional international markets to follow through March.
Directed by Oscar® winner Sam Mendes and starring Daniel Craig as James Bond, SKYFALL has been nominated for eight BAFTA® [British Academy of Film and Television Arts] awards including Outstanding British Film; Supporting Actor, Javier Bardem and Supporting Actress, Judi Dench.
Adele’s “Skyfall” was recognised with a Golden Globe® award and an Academy Award® nomination for Original Song, one of the film’s five Oscar® nominations.
Included with the SKYFALL Blu-ray is Shooting Bond, and more than three hours of special features.
NO CD = NO SALE
-
Templar
No kurde, nie mogli już wszędzie wydać w tym lutym, tylko dopiero w marcuAdam pisze:The SKYFALL Blu-ray and DVD will follow on February 12th in North America, and February 18th in the United Kingdom, with additional international markets to follow through March.
-
Mefisto
kupuj dalej w empiku to będziesz (sz)czekał 
-
Templar
Co ma do tego kupowanie w Empiku, poza tym to lisu głównie tam kupuje
Wersja z UK nie będzie miała polskich napisów, a ja jednak wolałbym z napisami 
-
Mefisto
to napisy już możesz sobie ściągnąć z neta 
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jesteś pewien? Wydania oferują zwykle napisy w różnych językach. Nie wiem jak ze Skyfall ale miałem z UK na DVD Dobrego, Złego i Brzydkiego i polskie napisy jak najbardziej były dostępne.Templar pisze:Wersja z UK nie będzie miała polskich napisów, a ja jednak wolałbym z napisami
-
Templar
Czasem są, ale to naprawdę rzadkość, jak będą przy Skyfall to jasne, że zamówię z UK, bo jeszcze taniej będzie, dystrybutorzy polscy to sobie sporo doliczają
A co do napisów z neta, na moim odtwarzaczu BR nie mam możliwości dodania napisów zewnętrznych, poza tym musiałbym je jeszcze dopasowywać, bo są one dostosowane jedynie do BRRipów 
-
hp_gof
Wystarczy, że spojrzysz jakiego lektora lub dubbing oferuje polskie wydanie, a następnie szukasz w sklepach tych krajów. Z wyjątkiem angielskiego, bo wersja oryginalna jest wszędzie. Ale np. "Avatar" 3 Blu-ray (Extended Edition), do którego przymierzałem się już od dawna, kosztuje na włoskim amazonie tylko 20 euro (+ wysyłka), podczas gdy w Polsce bez zmian trzeba zapłacić 200zł. A i tu i tu zawartość płyt taka sama - lektor + napisy (przy filmie, dodatki bez napisów, to wiadomo). Niestety w naszej strefie najczęściej są to języki turecki, bułgarski, ukraiński etc., a nie hiszpański, niemiecki, francuski. Ale czasami się zdarza to w różnych konfiguracjach.