Alexandre Desplat - ZERO DARK THIRTY
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Alexandre Desplat - ZERO DARK THIRTY
I pewnie dlatego dostał od Olka 4,5/5 na płycie. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Ej, płyta jest fajna, słucham dzień w dzień! Gdyby nie ten cholerny CD-R i brak pewności czy FYC to też nie jest przypadkiem CD-R... No ale cóż, nie można mieć wszystkiego...
przecież dlatego zrobiła karierę, to był jej debiut z 6 lat temu jak nikt o niej nie słyszał i reklamowali na plakatach że to debiutkantka..
#FUCKVINYL
no najlepsze wydanie tego widzę i idę o zakład że tłoczone bo by się nie bawili tak ładnie wydawać..
#FUCKVINYL
w ogóle w tym roku jakaś masakra jest z tymi FYC - olbrzymi zalew tego - wytwórnie widzę ostro kasy przeznaczyły w tym roku na marketing, bo w poprzednich latach aż tyle tego nie było do tego tak ładnie wydawanych.
#FUCKVINYL
Szkoda że przy FYC się starają, a dla pospólstwa CD-R-y wydają (mówię o WB głównie)... Zresztą mogliby complety wydawać, przynajmniej w mp3... A nie stymulować czarny rynek...
też zauważyłem że Warner zaczyna olewać wydania tłoczone. najwięcej CD-Rów jest ostatnio z ich filmów

#FUCKVINYL
No nic. Ja właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem tłoczonego Argo!
Dojdzie wkrótce 
Zmiękłem. Moja tłoczona oscarowa desplatowska kolekcja musi być kontynuowana

Zmiękłem. Moja tłoczona oscarowa desplatowska kolekcja musi być kontynuowana

No raczej
Gościu zmądrzał i obniżył spooooooro cenę
Chociaż nadal twierdzę, że wydawanie kasy na takie fanaberie jest dość nierozsądne, tym bardziej, że nie ma tu nowego materiału, ale zwyciężyła we mnie natura fanboja 

do tego to Argo FYC jest bieeednie wydane mimo że tłoczone 
lepiej zainwestuj w Zero

lepiej zainwestuj w Zero

#FUCKVINYL
A co, spodziewałeś się dwupłytowego wydania z completem podczas gdy na oficjalnym albumie jest więcej muzyki niż użyto w filmie?
Wychodzi na to, że to jest najpełniejsze wydanie. Jest proste i mi się podoba. WB tak wydaje promosy FYC.
Zero Dark Thirty to niestety licytacja i już widzę, że są chętni
Najbardziej to ja i tak chciałbym mieć 2-płytowego complete'a z RotG, ale chyba sobie mogę pomarzyć... Dobrze, że na stronce był

Zero Dark Thirty to niestety licytacja i już widzę, że są chętni

Najbardziej to ja i tak chciałbym mieć 2-płytowego complete'a z RotG, ale chyba sobie mogę pomarzyć... Dobrze, że na stronce był