HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
Mnie chodzi o naszą williamsowską Żyletę. Wiem, że Zimmer nie użyje, ale muszę jeszcze zadbać o spokój w naszych fanbosjkich szeregach. I tego się trochę boję. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
No, ale i tak lisu i muaddib nie zapomną wspomnieć, że Williams i tak lepszy od tego kupsztala Hansa, niezależnie od tego co stworzy Zimmer, nawet jakby to był jakiś megageniusz 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Oj, niestety tutaj spotkałem się z paroma osobami, które by chciały. Co dla mnie jest totalnie bez sensu. Skoro zaczynamy wszystko od zera, tabula rasa, to tak samo jest z muzyką.
A Agent, który ciągle trolluje, że muzyka Elfmana pasowałaby idealnie do Batmanów Nolana?Adam pisze:ale nikt nie chce by użył

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Niektórzy chcą tutaj zrobić sztuczny konflikt. Zupełnie jak zapraszanie na jakieś dyskusje Terlikowskiego, aby podgrzać atmosferę ale tak naprawdę osiągnąć zerowy poziom dyskusji. Tak samo widzę, że tutaj specjalnie jest podgrzewana atmosfera, by było Zimmer vs. Williamsa. Jakby nie mogło być Zimmer & Williams. Dzisiaj słucham wyłącznie Williamsa i Zimmera. I to na zmianę. Soundtrack Zimmera, potem Williamsa, potem Zimmera i potem Williamsa. I świetnie się bawię. Ta dwójka kompozytorów doskonale mi się uzupełnia. I cieszę się, że dane mi będzie żyć w świecie, w którym będzie Superman od Williamsa i Zimmera

tu?Wawrzyniec pisze:Oj, niestety tutaj spotkałem się z paroma osobami, które by chciały.

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A zresztą jak sam Tomek Rokita zauważył, to jest chyba najlepszy wybór jaki mógł zostać dokonany ze współczesnych kompozytorów.
stwierdzenie mocno dyskusyjne, jak większość stwierdzeń wspomnianego usera tego forum
bo jest przynajmniej 10 wielkich nazwisk które równie dobrze mogły ten film robić z o wiele mniejszymi kontrowersjami na starcie 
zresztą Wawrzyniec o czym my tu gadamy - pół roku temu jak ploty wyszły których się Hans wypierał to błagałeś by nie on robił score , a jak po 3 msc się okazało że Hansu Ściemniaczek, to nagle Ci podpasił angaż

zresztą Wawrzyniec o czym my tu gadamy - pół roku temu jak ploty wyszły których się Hans wypierał to błagałeś by nie on robił score , a jak po 3 msc się okazało że Hansu Ściemniaczek, to nagle Ci podpasił angaż

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Bez przesady z tymi 10. I niby kto to mógłby być. I w sumie każdy kompozytor, który by objął to stanowisko byłby kontrowersyjny, zważywszy, że musi walczyć z legendą Johna Williamsa.Adam pisze:stwierdzenie mocno dyskusyjne, jak większość stwierdzeń wspomnianego usera tego forumbo jest przynajmniej 10 wielkich nazwisk które równie dobrze mogły ten film robić z o wiele mniejszymi kontrowersjami na starcie

Żaden Hans Ściemniaczek.Adam pisze:zresztą Wawrzyniec o czym my tu gadamy - pół roku temu jak ploty wyszły których się Hans wypierał to błagałeś by nie on robił score , a jak po 3 msc się okazało że Hansu Ściemniaczek, to nagle Ci podpasił angaż

Wawrzyniec pisze:A ja sam nie byłem przekonany, ale zobaczyłem trailer i jakoś się przekonałem i uwierzyłem, że Zimmer da sobie radę.
przecież ten trailer jest badziewny

jasssneeee, tylko jakby score robił np. Brajan to byś palcem nie tyknął już tego tematu :]Zresztą tylko krowa nie zmienia zdania.
#FUCKVINYL
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Plotki się pojawiły, kiedy Hans nie bardzo wiedział, co się dzieje z tym projektem. Od razu się ich wyparł, ponieważ faktycznie nie miał nic wspólnego z projektem. I nie chciał się za to brać, póki Snyder mu nie powiedział, co chce zrobić z postacią.