Adam pisze:husteczce
HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
Re: HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
W którymś momencie na daną melodię musieli wpaść, bo nie każdy siada do fortepianu i zaczyna plumkać metodą prób i błędów.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
nie każdy jest Johnem Williamsem, który przy fortepianie wymyśla najlepsze melodie, które przechodzą do historii kina..... 
-
Templar
Ja to czasem też w kiblu wpadam na genialne rzeczy, ale nigdy długopisu pod ręką nie mam i co wyjdę to zapominam wszystko 
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Szkoda, bo miał byś z tego na pewno kupę radości 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dobra zmieńmy ten kupny temat i skoncentrujmy się na podniecaniu scorem. W sumie to już chyba u mnie czas obaw minął i teraz optymistycznie spoglądam w przyszłość. Ja wierzę w Hansa Zimmera.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
hp_gof
Ach, szkoda że nie pomyślałem o tym wcześniej - plakietka "I believe in Hans Zimmer" byłaby dzisiaj w sam raz 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Trudno, ale i tak dziękuję za życzenia.
Hm, w sumie z tym tekstem "Wierzę w Hansa Zimmera" to nawet mi przyszła do głowy jego rozszerzona wersja, ale boję sie ją wypowiedzieć, aby nie urazić czyiś uczuć religijnych.
Hm, w sumie z tym tekstem "Wierzę w Hansa Zimmera" to nawet mi przyszła do głowy jego rozszerzona wersja, ale boję sie ją wypowiedzieć, aby nie urazić czyiś uczuć religijnych.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No. Wyobraźcie sobie taki kawałek papieru toaletowego z kibla Hornera z zapisanym "TA-DA-DA-DAM"Adam pisze:tak, tak, ente opowieści że np. siedzieli na kiblu czy w samolocie spali i nagle wpadli na genialny temat i zapisali go na husteczce.. zawsze mnie bawią takie opowieści
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Templar
Hmmm, chyba trzeba wystawić nowy przedmiot na Allegro, będzie nowy hicior po pierniku nadgryzionym przez Kubicę.Koper pisze:No. Wyobraźcie sobie taki kawałek papieru toaletowego z kibla Hornera z zapisanym "TA-DA-DA-DAM"
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I znowu wracamy do kloacznych tematów.
Proszę, może kiedyś indziej i nie w tym temacie.