Wszystko wyświetla.
Niestety nie.Koper pisze:Nie oglądałem więc pytam. Ale do ubiegłorocznego prowadzącego to raczej startu nie miały.
to jest kolejna bzdura w "zasadach" ampasu - film nieanglojęzyczny zamiast w jednej jemu przeznaczonej kategorii wyskakuje w połowie innych. no ludzie....Wawrzyniec pisze:A czy Haneke tak dużo wygra na Oscarach, wątpię.
To już wiesz, co czuliśmy, gdy rok temu wygrywał Rango.Wawrzyniec pisze:By the way, dalej to "Brave" mnie trochę razi, zważywszy, że konkurencji byli lepsi.
Wawrzyniec pisze:"Rango" był bardzo dobry i już za samą oprawę wizualną, która jest genialna nagroda się należała.
Piasek to postać ze StrażnikówWawrzyniec pisze:Już samemu piaskowi się przyjrzyjcie, mimice postaci,
Jeśli kręcą Cię damskie ciuszki, to trafiłeś na złe forumWawrzyniec pisze:Tym bardziej, że Globy przyznane, a my nie rozmawiamy o najważniejszej rzeczy: o kreacjach![]()
Mnie nie kręcą same ciuszki, ale to na kim są one ubrane.hp_gof pisze:[Jeśli kręcą Cię damskie ciuszki, to trafiłeś na złe forum