Skyfall & Danna
 i takie same ma być też rozdanie oskarów

Czy w świetle tych faktów uważasz, że Desplat się skończył? Nie, to większość kompozytorów, którzy dostali jednorazowego Oscara się skończyli
 Czy w świetle tych faktów uważasz, że Desplat się skończył? Nie, to większość kompozytorów, którzy dostali jednorazowego Oscara się skończyli  A Desplat ma coraz więcej ciekawych projektów, ha!
 A Desplat ma coraz więcej ciekawych projektów, ha! 

ja napisałem że chłop ma niestety pecha i się kończy na nomach zawsze - za chwilę będzie etatowym przegrywającym Hollywood w swoim fachu, jak T.Newman
 ja napisałem że chłop ma niestety pecha i się kończy na nomach zawsze - za chwilę będzie etatowym przegrywającym Hollywood w swoim fachu, jak T.Newman 

no lista robi wrażenie, ale to ciut inna działka - w niej nie ma aż tylu osób do żonglowania nimi.
 no lista robi wrażenie, ale to ciut inna działka - w niej nie ma aż tylu osób do żonglowania nimi. wtf is Shaiman, on coś jeszcze robi poza odbieraniem tantiem za City Slickers?
 wtf is Shaiman, on coś jeszcze robi poza odbieraniem tantiem za City Slickers? 

A wtf is Danna?Adam pisze:miałem na myśli tych którzy jeszcze cokolwiek robią ważnegowtf is Shaiman, on coś jeszcze robi poza odbieraniem tantiem za City Slickers?
 Poszczęściło mu się z filmem i tyle. Desplat takiego szczęścia nie miał, choć Globa też udało mu się zdobyć, zobaczymy co to będzie na Oscarach
 Poszczęściło mu się z filmem i tyle. Desplat takiego szczęścia nie miał, choć Globa też udało mu się zdobyć, zobaczymy co to będzie na Oscarach 
 Danna był kompozytorem bardziej do filmów offowych, a nie blockbusterów przez dotychczasową karierę.
 Danna był kompozytorem bardziej do filmów offowych, a nie blockbusterów przez dotychczasową karierę.Najśmieszniejsze jest to, że oprócz pierwszego utworu z płyty, to ja tego score'u do Painted Veil nigdy poważnie nie słuchałemMystery pisze:Desplat takiego szczęścia nie miał, choć Globa też udało mu się zdobyć, zobaczymy co to będzie na Oscarach

A to się mogę zgodzić. Dla mnie Shaiman to zawsze takie trochę ciepłe kluchy ta jego muzyka, jak i też same filmy. Jak chociażby "Patch Adams" jeden z gorszych filmów w historii ludzkości.Adam pisze:no sorry ale Danna zrobił o wiele więcej ważnych filmów niż jakiś SzajmanDanna był kompozytorem bardziej do filmów offowych, a nie blockbusterów przez dotychczasową karierę.