NAGRODY BRANŻOWE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: NAGRODY BRANŻOWE - ROK 2012
Fajny byłby Oscar dla Newmana, ale jestem za Danną w tym roku 
b.fajne nomy - słuszna przegrana Nolana i Hobbita - a Lincoln w tym roku zgarnie wszystko. prawie tyle nomów co ben hur, titanik i rotk - szok.
jestem sercem za Let The Skyfall!
jestem sercem za Let The Skyfall!
NO CD = NO SALE
-
Mefisto
I prawidłowo. Tylko Skyfall, a nie jakieś życia Pizd i tym podobne blubryMarek Łach pisze:ja po cichu będę kibicować Newmanowi - Skyfall mi się podoba, konkurencja nie jest mocna, a złota statuetka w rękach tego pana po prostu by mnie ucieszyła.
Złote Kraby 2012 na KMF - i znów wygrywa Skyfall, Skyfall i jeszcze raz Skyfall
http://film.org.pl/a/nagrody-kmf-artyku ... 012-21614/

http://film.org.pl/a/nagrody-kmf-artyku ... 012-21614/
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A średnio jestem zadowolony z niektórych zwycięzców i nominowanych. Niektóre bardzo trafne, ale mimo moich głosów za mało TDKR.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Z nominacją dla Newmana sprawa jest o tyle fajna, że nie pociągnął jej film, który, poza fenomenalnymi zdjęciami i fantastyczną piosenką, totalnie zlano. To zawsze jest na plus (jak i Anna Karenina), tym bardziej, że score do Skyfall konkretnie spisuje się w filmie. Z drugiej strony, brakuje oczywiście Cloud Atlas, a i Desplat znowu nie jest nominowany za to, co trzeba.
Mam nadzieję, że Adele wywalczy Rycerzyka
Mam nadzieję, że Adele wywalczy Rycerzyka
Critic's Choice Award 2012 za score zgodnie z przewidywaniami dla Williamsa. i kolejny blamaż Hobbita i Batmana również zgodny z przewidywaniami - 2 x 0 nagród.
Foty z dywanu:

Foty z dywanu:

NO CD = NO SALE
-
hp_gof
No co Ty, strasznie słabe zdjęcie. Takie przeciętne (jak i score za który dostał nominację). 
w ogóle bieda coś na tej ceremonii - połowy hollywoodu nie było łącznie z absolutnie całą Bondową familią a z kompozytorów tylko Olo i Danna 
NO CD = NO SALE
o której naszego czasu jest ceremonia globów na nbc? oglądać nie będę ale może nagram, bo Lincoln zgarnie wszystko, ale dobrze że nie ma piosenki, to choć tu Adele ma szanse 
NO CD = NO SALE