Jak rzyć, panie premierze?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Jak rzyć, panie premierze?
ale wtedy szybciej dochodzi 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Yeah! Gratuluję Drogi Wojtku! Udało Ci się
Udało Ci się skierować całą uwagę w tym temacie z siebie na mnie. Moje gratulacje.
I buziaczki od Twojej idolki:

I buziaczki od Twojej idolki:

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Ej, nie gratuluj mi tak, bo całą robotę będę musiał zacząć od początku!
Zresztą, przepraszam bardzo, zaczęło się od Twoich problemów z tym, że nie dostałeś sandwicha
A zdjęcie, od którego zaczęła się rozmowa na temat tego, co Ci obiecywano, to sam wstawiłeś. I rozmowę równo prowadziłem ja, Templar, Koper i Ty samobójczymi strzałami. Ale jasne, co złego to ja
Zresztą, przepraszam bardzo, zaczęło się od Twoich problemów z tym, że nie dostałeś sandwicha

A zdjęcie, od którego zaczęła się rozmowa na temat tego, co Ci obiecywano, to sam wstawiłeś. I rozmowę równo prowadziłem ja, Templar, Koper i Ty samobójczymi strzałami. Ale jasne, co złego to ja

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A wiesz, że wczoraj tak jak wyłączyłem komputer to tak się zamyśliłem i nagle zrobiło mi się Ciebie żal: biedny Wojtek stał się synonimem zacofania, ciemnogrodu i walki z seksem. I proszę okazałem współczucia i teraz znowu cała dyskusja przenosi się na mnie. Tak to jest mieć empatię. 

A jak tam planujesz jeszcze kiedyś zajrzeć do Subwaya, czy też już starczy Ci atrakcji stamtąd? 

- Wojteł
- John Williams
Bo wyrzuty sumienia ogarnęły Cię za późno - było wcześniej zaoponować, zamiast się śmiać z kolegami ze mnie
Zresztą masz szczęście, iż okazałes skruchę, bo bym zrobił taki myk, żeby wszystkie przypisane cechy zrzucić na Ciebie i to ty byś był wyzywany od Pisiorów, dewot i radykałów 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wojtek pisze:Zresztą masz szczęście, iż okazałes skruchę, bo bym zrobił taki myk, żeby wszystkie przypisane cechy zrzucić na Ciebie i to ty byś był wyzywany od Pisiorów, dewot i radykałów

Toś wymyślił. Ze mnie zrobić PiSowca, dewota i radykała. Heloł, jestem gorszy jak Volksdeutsch i kolaborant. Wklejam gify i memy z Obamą i jestem przeciwko celibatowi, a seks przedmałżeński powinien być obowiązkowy.

- Wojteł
- John Williams
Ze mną Wam się udało, to z Tobą tym bardziej pójdzieWawrzyniec pisze:Toś wymyślił. Ze mnie zrobić PiSowca, dewota i radykała.

- Wojteł
- John Williams
Wiadomo, pierwszy był pod krzyżem! Przecież nawet wspominał, że go policja wtedy zgarnęła 

No właśnie co Wawrzyniec niby robił na Krakowskim w tamtym czasie, a cwaniak jeden, napisał, że niby jakąś babcię okradli czy tam pobili i jego spisali, a tak naprawdę to on stał pod krzyżem i za to go spisali
Poza tym widzę pewne podobieństwa do Grzesia Wszołka, jednego z pisiorskich blogerów, to pewnie Grzesiu robi se lekki makijaż i podaje się później za jakiegoś Wawrzka

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Oj, widzę, że próbujecie

Tylko z tego co pamiętam to cała dyskusja nie wybuchła gdyż Koperowi się nudziło i wybrał Wojtka jako ofiarę. Ale chyba zaczęło się od tych paru zdań:Wojtek pisze:Ze mną Wam się udało, to z Tobą tym bardziej pójdzie
Oj, nieładnie teraz próbować zwalić to ciężkie brzemię na mnie. Każdy samodzielnie musi ponieść konsekwencje swoich słów, tak jak ja za "Dzieło doskonałe", a Paweł za "Jedynkę za oryginalność".Wojtek pisze:Rozumiem, że jak będziesz miał 6letnie dzieci, to nie będziesz miał nic przeciwko temu, żeby bajki czytała im laska, która miała w dupie 12calowe dildo i każdy może to w każdej chwili obejrzeć w internecie? To może opiekunki do dzieci powinno się szukać w burdelu, bo czemu nie, skoro tam tez są fajne dziewczyny?Koper pisze: Odczep się od Sashy Grey. Fajna dziewczyna (nawet chciała dzieciom czytać w ramach zorganizowanej akcji
Koper pisze:A że sobie wybrała taki zawód, jak wielu by chciało, to nie znaczy, że z zazdrości musisz ją obrażać.
Faktycznie. Ja myślę, że jej całe forum zazdrości, że 20 Murzynów spuszczało jej się na ryj. Czemu sam nie spróbowałeś swoich sił w tym zawodzie?

- Wojteł
- John Williams
Typowo pisowska strategia obrony, wyciągać komuś brudy z przeszłości, zaraz się dowiem, że maiłem dziadka w Wermachcie, co? 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wehrmachcie, jak już co. "wehr" od "wehren". "Wermacht" oznaczałoby wtedy "Kto robi?"Wojtek pisze:Wermachcie