GTA V - Tangerine Dream & Varius Artists
Re: GTA 5 - 03.2013 - Various Artists
Ale sfailowałem
Myślałem, że chodzi o muzę.

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.

muza wiadomo że będzie też taka. stacji będzie pod dostatkiem, dla każdego coś miłego

#FUCKVINYL
A już 6 grudnia, na Mikołajki Vice City na iOS i Androida:
http://www.rockstargames.com/newswire/a ... to-io.html
nie mogę się doczekać
http://www.rockstargames.com/newswire/a ... to-io.html
nie mogę się doczekać

polskie sklepy już mają preorder na GTA V i okładkę - premiera 10.03.2013:

#FUCKVINYL
Skąd tę datę wziąłeś? Premiera na wiosnę, najprawdopodobniej w maju, może koniec kwietnia.Adam pisze:premiera 10.03.2013:
A z okazji wypuszczenia Vice City na telefony R* zrobił nowy, zajebisty trailer VC:
http://www.rockstargames.com/newswire/a ... ailer.html

Mogliby na podstawie VC zrobić jakiś dobry film

kilka naszych sklepów podaje taką datę, np empik. może obsuną, może nie.
#FUCKVINYL
No tak, bo nasze sklepy to mają pewnie dokładniejsze dane niż samo R*Adam pisze:kilka naszych sklepów podaje taką datę, np empik. może obsuną, może nie.

cóż. ja tylko podałem za sklepami, nie weryfikowałem czy to prawda
zresztą konsole mnie nie obchodzą, jak będzie edycja PC to wówczas będą z pewnością dobrze poinformowany 

#FUCKVINYL
Cenega walnęła ostatnio wielką reklamę GTA na budynku w Warszawie (w sumie 400 metrów ode mnie
):

Nawet na kilku zachodnich portalach o tym napisali, najlepsze jest to, że Amerykanie są oburzeni, że na jakimś zadupiu taką reklamę dają, a w Los Angeles, gdzie zawsze R* daje takie reklamy na hotelu Figueroa nadal nie ma GTA5

Nawet na kilku zachodnich portalach o tym napisali, najlepsze jest to, że Amerykanie są oburzeni, że na jakimś zadupiu taką reklamę dają, a w Los Angeles, gdzie zawsze R* daje takie reklamy na hotelu Figueroa nadal nie ma GTA5

Po prawej jest Rondo 1, TP Tower jest po lewej zasłonięty przez kawałek innego budynku 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Niech się lepiej przyłożą do wydania.Templar pisze:Nawet na kilku zachodnich portalach o tym napisali, najlepsze jest to, że Amerykanie są oburzeni, że na jakimś zadupiu taką reklamę dają, a w Los Angeles, gdzie zawsze R* daje takie reklamy na hotelu Figueroa nadal nie ma GTA5
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
premiera na 99% będzie 26.03.2013 - Amazon ma taką datę i ludzie którzy zamówili preordery dostają info że wysyłka będzie po tym dniu.
#FUCKVINYL
Warto zauważyć, że info o tej dacie nie pochodzi oryginalnie z Amazonu, tylko z... Polski, tak jak kilka miesięcy temu w Polsce ktoś zrobił w magazynie zdjęcia standów z datą premiery na wiosnę, tak też jakiś czas temu ktoś znalazł standy z datą 26.03, podobno nawet w jakimś Media Markcie w Polsce był taki postawiony przez jakiś czas