Oj, nie temat będzie już zawsze. Tym się rządzi forum. Forum jest bardzo pamiętliwe i nie odpuszcza. Tak jak ja z Dziełem Doskonałym, jak Paweł z "jedynką za oryginalność", tak też Wojtek, czy się mu podoba czy nie, czy też nawet jak już zmienił zdanie, to jednak łatki Sashy Grey szybko się nie pozbędzie. Takie jest to forum...Adam pisze: może łatwiej będzie po prostu Ci odpuścić tej biednej Sashy i wtedy nie będzie tematu?
Jak rzyć, panie premierze?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Jak rzyć, panie premierze?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Wawrzyniec pisze:Oj, nie temat będzie już zawsze. (...) tak też Wojtek, czy się mu podoba czy nie, czy też nawet jak już zmienił zdanie, to jednak łatki Sashy Grey szybko się nie pozbędzie. Takie jest to forum...

#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
Nie chce mi się tego pisac jeszcze raz, więc przescrolluj sobie trochę w górę, to się dowiesz, co myślę o Sashy. A temat żyje nie tym, że ja co chwila wchodzę i przypierdalam się do Sashy, tylko tym, że głównie Ty, jak i paru innych użytkowników wkleja jakieś pierdoły typu "Papież nie pobłogosławił Jenny Jameson, wina wojtków'Adam pisze: może łatwiej będzie po prostu Ci odpuścić tej biednej Sashy i wtedy nie będzie tematu?
Wawrzyniec pisze:Oj, nie temat będzie już zawsze. Tym się rządzi forum. Forum jest bardzo pamiętliwe i nie odpuszcza. Tak jak ja z Dziełem Doskonałym, jak Paweł z "jedynką za oryginalność", tak też Wojtek, czy się mu podoba czy nie, czy też nawet jak już zmienił zdanie, to jednak łatki Sashy Grey szybko się nie pozbędzie. Takie jest to forum...
No więc właśnie, nawet jak ja nic nie piszę o Sashy to się dowiaduję, że winien jestem ukamienowania fejsbukowego jakiejś pani lekkich obyczajów albo głupot, które pieprzy Macierewicz.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
przeanalizuj temat - ja nigdzie nie pisałem że coś Twoja wina 

#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
Nie, tylko że jakieś wojtki zrobiły coś tam. Co też jest dosyć irytujące i jakby nie patrzeć, to nakręcasz ten temat. Poza tym jakbyś sam był trochę bardziej analityczny, do dyskusji o Rainie by nie było 

Adamy też szaleją, zachciało im się niepodległości Nowej Huty

?! nigdzie nie pisałem że wojtki zrobiły coś tam
ja w tym temacie nie byłem od ze 20 zakładek - dziś wpisałem dopiero parę zdań.

#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
Templar pisze:Adamy też szaleją, zachciało im się niepodległości Nowej Huty![]()
Wystarczył jeden dres-azog w hobbicie, żeby reszta Nowej huty zaczęła szaleć

ok, masz rację, przyznaję, takie newsy pisał głównie Koper i Wawrzek. Chociaż Ty tez parę tekstów prowokujących pode mnie pisałeśAdam pisze:?! nigdzie nie pisałem że wojtki zrobiły coś tamja w tym temacie nie byłem od ze 20 zakładek - dziś wpisałem dopiero parę zdań.

- Wojteł
- John Williams
LOL. To jak mam nazwać Twój ból dupy w temacie o Rainie, gdzie widzisz pytania których nie zadałem?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja też nie pamiętam, abym pisał gdzieś, że "wojtki" coś robiły. Ale w ogóle to co teraz za wyliczanie, kto był dla mnie miły, a kto nie? Gdybym ja tak miał wyliczać, to prześcignąłbym Chucka Norrisa w liczeniu do nieskończoności.Wojtek pisze:ok, masz rację, przyznaję, takie newsy pisał głównie Koper i Wawrzek. Chociaż Ty tez parę tekstów prowokujących pode mnie pisałeś

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Nie wyliczam, tylko Adaś mówi, że temat żyje tym, że uwziąłem się na Sashę, a ja twierdzę, że temat żyje prowokacjami wymierzonymi we mnie 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Tych rzekomych "księży" już mi wyliczyłeś, tak a propos... ? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
Na razie wyszło mi jakichś 5-6, ale nie sprawdziłem jeszcze wszystkich synonimów 

Więcej nie ma, liczyłem w grudniu, zapomniałem napisać