Nic Raine - wywiad na FILMMUSIC.PL
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Re: Nic Raine - wywiad na FILMMUSIC.PL
Będą, będą 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Używajmy lepiej oryginalnego tytułu "Wir wollen aufs Meer".
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Też bardzo ciekawi mnie ta sprawa.DanielosVK pisze:Właśnie, spytaj o jego pracę przy "Alexandrze" Vangelisa, tj. jaki miał wpływ na ostateczny kształt muzyki.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Zgadzam się, żeby tak robić w wywiadzie, ale łatwiej mi było napisać krótszą wersję angielską.Wawrzyniec pisze:Używajmy lepiej oryginalnego tytułu "Wir wollen aufs Meer".

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
-Czy wyrywał laski na cienką, ale za to długą pałeczkę
-jego propozycja top30 Johna B.
-jego propozycja top30 Johna B.

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wojteł
- John Williams
Adaś wrażliwy na offtop, coś takiego
Johnny B. Goode?Wojtek pisze:-jego propozycja top30 Johna B.
jest oftop i Oftop. poza tym to nie jest normalny temat na forum tylko Turka prośba o pomoc i najwięcej merytorycznie się tu wypowiedziałem jak na razie.Wojtek pisze:Adaś wrażliwy na offtop, coś takiego
#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
No i powiedziałeś tyle, że mi już nie starczyło pomysłów. Zresztą zamiast się burzyć (jakoś sypanie kawałami o Williamsie i trumnach Cię nie degustowało), to mógłbyś wejrzeć nieco głębiej w to co napisałem - Raine mógłby powiedzieć, czy jakieś prace Barry'ego, przy których pracował (lub też tych, przy których nie pracował) ceni szczególnie. Albo czy sam jest szczególnie dumny z jakiejś swojej pracy lub rerecu. Ale pierwszy offtopiarz i Suszman forum tak daleko wzrokiem nie sięga.
- Wojteł
- John Williams
No i teraz sam offtopisz, jak podkreśliłeś, Turka prośbę o pomoc. A mój offtop przynajmniej jako tako na temat był, a Ty wrzucasz gifa z Twoją muzą - jeśli moje pytania Turkowi by nie pomogły, to tym bardziej nie wiem w czym ten gif miałby pomóc.
Kolejna rzecz do Raine'a - czy on woli pracować jako kompozytor, dyrygent, orkiestrator, czy co tam jeszcze, co lubi w swojej pracy najbardziej. Może to trochę oklepane pytanie, ale są kompozytorzy, którzy najbardziej lubią dyrygować, więc można spytać o takie coś
Kolejna rzecz do Raine'a - czy on woli pracować jako kompozytor, dyrygent, orkiestrator, czy co tam jeszcze, co lubi w swojej pracy najbardziej. Może to trochę oklepane pytanie, ale są kompozytorzy, którzy najbardziej lubią dyrygować, więc można spytać o takie coś

ciekawe którzy jak 95% samemu nie dyrygujeWojtek pisze:ale są kompozytorzy, którzy najbardziej lubią dyrygować

#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
No że lamy z RCP nie dyrygują to wiadomo, bo raz, że to fabryka, dwa, że połowa ma takie wyksztalcenie muzyczne, że oni chyba nawet taktować nie potrafią. Może pytanie bardziej Ci się spodoba, jak użyję czasu przeszłego w mym pytaniu. Swoją drogą podałeś liczbę mocno przesadzoną.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Oj, wielce byś się zdziwił, gdybyś zobaczył jakie wykształcenia mają tzw. lamy z RCP.
#WinaHansa #IStandByDaenerys