Wasze Zarobki A ilość kupowanych Płyt !!
Wasze Zarobki A ilość kupowanych Płyt !!
Witam przypomnę się wam bo już o mnie zapomnieliście ..
Zdarza się wam, że wydajecie więcej niż zarabiacie na muzykę w Tym CD?
Ile średnio w miesiącu kupujecie płyt ?
Co na wasze poczynania mówią żony /kobiety?
Przy okazji możecie podzielić się tym jakie macie sprzęty do odtwarzania CD?:D
Zdarza się wam, że wydajecie więcej niż zarabiacie na muzykę w Tym CD?
Ile średnio w miesiącu kupujecie płyt ?
Co na wasze poczynania mówią żony /kobiety?
Przy okazji możecie podzielić się tym jakie macie sprzęty do odtwarzania CD?:D
Re: Wasze Zarobki A ilość kupowanych Płyt !!
nie, przecież to awykonalne, chyba że bym kradł jak Koper, który ograbia wioski jak te Chociulebladerunner20 pisze:Zdarza się wam, że wydajecie więcej niż zarabiacie na muzykę w Tym CD?

trudno powiedzieć.. ze 3? powiedzmy że 50$ w sumie, chyba że jest jakiś wysyp wielki nagły czegoś, ale to rzadko.Ile średnio w miesiącu kupujecie płyt ?
wiadomo że odchylenia od normy się zdarzają - wszystko zależy od funduszy, nastroju i wolnego czasu.. zdarza się też tak że nic nie kupię. generalnie jak wychodzą nowości nielimitowane to kupuję je po dłuuuugim okresie od premiery.
"eee gdzie są moje piniondze za las?!"Co na wasze poczynania mówią żony/kobiety?

aha i Dziekan Ci zaraz wytknie, że pominąłeś "kochanki"

Chwalić się nie ma czym za bardzo bo jestem harkorem i słucham na kompie (za co jestem często obśmiewany ale cóżPrzy okazji możecie podzielić się tym jakie macie sprzęty do odtwarzania CD?:D

Core2Duo 2,6 Ghz
4 GB DDR3 Dual RAM Patriot
2 x HDD WD Caviar 1 TB
SoundBlaster X-Fi Extreme
Logitech 5+1 X-540
Miałem wcześniej Logitechy 5.1 Z-5500 z Dolby/DTS/THX, ale niestety musiałem sprzedać w nagłej potrzebie...
Ale obiecałem sobie że jak stanieją poniżej tysiaka to sobie znów kupię jak będę bogaty

#FUCKVINYL
- Łukasz Waligórski
- Początkujący orkiestrator
- Kontakt:
Żadnej reguły. Jak mnie najdzie kaprys to kupuję. Ostatnio wyłącznie Hisaishi sprowadzany z Japonii... sporo na niego wydałem przez ostatnie 3 miesiące (jakieś 12 płyt za średnio 30$). Teraz mam zamiar trochę zwolić tempo... Mam to szczęście, że sporo płyt dostaję od wydawców - niestety rzadko te które bym chciał
Na czym słucham? Płyty na SA-EH570 Technics - ten sprzęt służy mi już od wielu lat i jestem zadowolony. Cała reszta leci z PC ale przepuszczona przez Technicsa...

Na czym słucham? Płyty na SA-EH570 Technics - ten sprzęt służy mi już od wielu lat i jestem zadowolony. Cała reszta leci z PC ale przepuszczona przez Technicsa...
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Adam! Ja nie kradnę! Ja biorę łapówki!
;)
A tak na poważnie, to oczywiście nie ma reguły. Bywa, że w miesiącu nie kupię żadnej płyty, bywa że kupię ich parę za ładną kasę. Oczywiście jednorazowe kupienie za więcej niż miesięczny zarobek jest wykonalne (czyżbyś Adam nie miał oszczędności?;)) ale bez przesady.

A tak na poważnie, to oczywiście nie ma reguły. Bywa, że w miesiącu nie kupię żadnej płyty, bywa że kupię ich parę za ładną kasę. Oczywiście jednorazowe kupienie za więcej niż miesięczny zarobek jest wykonalne (czyżbyś Adam nie miał oszczędności?;)) ale bez przesady.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jasne.. ja głownie wydaję to co dostanę. Niedługo szykuje mi się większa wpłata od gościa, którego coś ostatnio nie widzę..bladerunner20 pisze:Zdarza się wam, że wydajecie więcej niż zarabiacie na muzykę w Tym CD?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ehh cały Bucholc i jego interesyBucholc Krok pisze:Niedługo szykuje mi się większa wpłata od gościa, którego coś ostatnio nie widzę..

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Spoko, dziekan ostatnio podjął się bycia adwokatem Wawrzyńca i dlatego zaniedbał pracę w Twoim ogródku. Ale nie martw się. Jak kocha, to wróci.Bucholc Krok pisze:Jasne.. ja głownie wydaję to co dostanę. Niedługo szykuje mi się większa wpłata od gościa, którego coś ostatnio nie widzę..

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Liczy na jakiś zarobek?Koper pisze:Spoko, dziekan ostatnio podjął się bycia adwokatem Wawrzyńca

Nie musi wracać, wystarczy jak odda kasę.Ale nie martw się. Jak kocha, to wróci.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A nie wiem. Może społecznie działa?Bucholc Krok pisze:Liczy na jakiś zarobek?![]()
Jak kocha, to odda.Bucholc Krok pisze:Nie musi wracać, wystarczy jak odda kasę.

Bucholc Ty szowinistyczny materialistoBucholc Krok pisze:Nie musi wracać, wystarczy jak odda kasę.

#FUCKVINYL