Sęp - Archive
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Sęp - Archive
Jeszcze raz powtarzam, to nie będzie brzmiało jak Rob Dougan. To pewnie będzie brzmiało w stylu indierockowym czy coś w ten deseń. Za wprowadzenie w błąd najmocniej przepraszam.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
W "Playboyu" kiedyś była. Nawet fajnie wyszła, ale zdjęcia takie nudne, w polskich edycjach to chyba zwykle takie były - w studiu, na jednolitym tle.kiedyśgrześ pisze:No mam nadziej, że plakat nie kłamie i będą sceny rozbierane z tą u góry, jak jej tam? tych nigdy za wiele, szczególnie, że widziałem ją chyba tylko raz w takiej sytuacji, w jakimś filmie z Lindą, na stole w prosektorium
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dokładniej miała dwie sesje. Pierwsza totalnie bez pomysłu, druga to ta o której mówi Koper, całkiem OK, ale też nie jakaś rewelacyjna. I choć Przybylska ładną kobietą jest, to jakoś tytuł seksbomby nigdy mi do niej nie pasował. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
ja o tej mówiłem:

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
nie udało Ci sięWawrzyniec pisze:Uprzedzę Adama.![]()

i nie wiem skąd ta Wasza podnieta, skoro cały ten score i songi w filmie (jak i cd) opierać się będą - tak, dokładnie - na niezmienionym materiale previously relased z poprzednich płyt Archive

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
możesz mi wierzyć że tak, zresztą można o tym poczytać na większości portali muzycznych i popatrzyć na tytuły traków scoru i porównać z poprzednimi płytami 
ja tej wzmianki nie podawałem żeby napięcie było większe
i widzę że Wawrzyniec dzięki temu m.in. złapał bakcyla, do czasu 

ja tej wzmianki nie podawałem żeby napięcie było większe

#FUCKVINYL
zapraszam na konkursik - http://www.soundtracks.pl/index.php?op=show&ID=1594 

#FUCKVINYL
Wawrzyniec temata założył, a się opuszcza 
Traki z czasami:
01. Lights – 18:30
02. Bullets – 5:54
03. Waste – 9:57
04. Razed To The Ground – 5:23
05. Dangervisit – 7:37
06. Collapse And Collide – 9:11
07. Sit Back Down – 6:37
08. Lines – 6:04
09. Pulse – 4:51
10. I Will Fade – 3:08
Total - 75:10
Recka i klipy - http://www.soundtracks.pl/reviews.php?op=show&ID=1065
Płyta magnetyzująca. Daje do tegorocznych topów. Co ciekawe na scorze są pełne wersje albumowe utworów - w filmie są one poprzycinane w zależności od dopasowania pod sceny. Kilka podłożeń muzy robi w filmie piorunujące wrażenie. Szkoda i jest to zaskakujące, że płyta wydana została tak żenująco biednie pod względem dtp - wewnątrz tylko jedna niebieska kartka z listą utworów i zdaniem że są one w wersjach albumowych a ich wyboru dokonał reżyser

Traki z czasami:
01. Lights – 18:30
02. Bullets – 5:54
03. Waste – 9:57
04. Razed To The Ground – 5:23
05. Dangervisit – 7:37
06. Collapse And Collide – 9:11
07. Sit Back Down – 6:37
08. Lines – 6:04
09. Pulse – 4:51
10. I Will Fade – 3:08
Total - 75:10
Recka i klipy - http://www.soundtracks.pl/reviews.php?op=show&ID=1065
Płyta magnetyzująca. Daje do tegorocznych topów. Co ciekawe na scorze są pełne wersje albumowe utworów - w filmie są one poprzycinane w zależności od dopasowania pod sceny. Kilka podłożeń muzy robi w filmie piorunujące wrażenie. Szkoda i jest to zaskakujące, że płyta wydana została tak żenująco biednie pod względem dtp - wewnątrz tylko jedna niebieska kartka z listą utworów i zdaniem że są one w wersjach albumowych a ich wyboru dokonał reżyser

Ostatnio zmieniony sob sty 26, 2013 17:47 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore