HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
Normalnie bym się pogniewał na Agenta za ten WIELKI spoiler. Ale w sumie jak wspomniałem Superman nigdy nie był bohaterem, którym się jarałem. Ale cholera!
Ten trailer robi naprawdę wrażenie! Plus wiadomo obecność Zimmera też procentuje, tak troszkę. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Wawrzyniec - jaki spoiler
jeszcze pierwszej czesci nie ma w kinach
a ja o trzeciej sobie domysly snuje po prostu
ale spokojnie
wysle Tobie jakas 20letnia dziewczyne, przebrana za catwoman (oczywiscie, w stroju z TDKR), kurierem do niemiec
i bedziemy kwita 
ale spokojnie
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale mnie chodziło o spoiler odnośnie komiksu.
Zreszt z Templarem ustaliliśmy, że jeżeli ma powstać film, w którym Superman zginie, to jego przeciwnikiem może być tylko Oskar Schell.
A co do Catwoman, to ja oczywiścię wolałbym oryginał. Ale z góry dziękuję za fatygę.
A co do Catwoman, to ja oczywiścię wolałbym oryginał. Ale z góry dziękuję za fatygę.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nolan o "Man of Steel' i chwali Zacka "SlowMo" Snydera:
http://www.filmweb.pl/news/Nolan+przyzn ... yder-91768
Mówi też jaki to wymagający i trudny projekt. I zapewne to samo można powiedzieć o muzyce, nie będzie łatwo, ale ja wierzę w Hansa Zimmera.
http://www.filmweb.pl/news/Nolan+przyzn ... yder-91768
Mówi też jaki to wymagający i trudny projekt. I zapewne to samo można powiedzieć o muzyce, nie będzie łatwo, ale ja wierzę w Hansa Zimmera.
-
hp_gof
Na kolejny FMF, o ile wrzesień Ci będzie pasował i przyjedziesz, naprawdę powinieneś się zaopatrzyć w plakietkę typu:Wawrzyniec pisze:ale ja wierzę w Hansa Zimmera.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jako, że FMF przeniesiony, to wtedy będzie już po premierach "Lone Rangera", "Man of Steel" , a może nawet i "Rush". I zobaczymy czy wtedy wjadę triumfalnie do Krakowa, czy gotowy zmierzyć się z krytyką
Ale jak pisałem jestem dobrej myśli. Rok 2013 ma szansę zostać Rokiem Hansa Zimmera.
Ale jak pisałem jestem dobrej myśli. Rok 2013 ma szansę zostać Rokiem Hansa Zimmera.
-
hp_gof
Nie wiem, czy Ci to Sejm przegłosuje, ale możesz próbować. Poza tym takie głosowanie było już w grudniuWawrzyniec pisze:Rok 2013 ma szansę zostać Rokiem Hansa Zimmera.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Może nie Sejm, ale Bundestag, kto wie.
A w ogóle nie byłby to pierwszy Rok Hansa Zimmera. 2010 był już rokiem Hansa Zimmera i według mnie analizując tegoroczne score'y i 2012 też taki powinien być.
W sumie teraz Zimmer musi udowodnić coś, co nie wyszło mu w 2011 roku, czyli pewnej ciągłości formy. Ale jak wspomniałem: Wierzę w Hansa Zimmera!
W sumie teraz Zimmer musi udowodnić coś, co nie wyszło mu w 2011 roku, czyli pewnej ciągłości formy. Ale jak wspomniałem: Wierzę w Hansa Zimmera!
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Co uhonorowaliśmy przyznając mu pierwszą Antymuzę w karierze.Wawrzyniec pisze: 2010 był już rokiem Hansa Zimmera
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Marek Łach pisze:Co uhonorowaliśmy przyznając mu pierwszą Antymuzę w karierze.Wawrzyniec pisze: 2010 był już rokiem Hansa Zimmera
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
W 2011 poratował go BatesSzczypior pisze:I pewnie nie ostatnią
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Gdyby nie Conan Barbarzyńca, sam bym nominował Hansa do najgorszego, zresztą głosowałem na niego do nominacji.
W zbierającym wszystkie portale organizowanym przez (mam nadzieję, że nie zdradzę wielkiego sekretu) Mefiego układzie Resume jest fajne Rozczarowanie roku i właśnie tam Hans pasował rok temu najlepiej, bo szczerze mówiąc, Bates go naprawdę poratował.
W zbierającym wszystkie portale organizowanym przez (mam nadzieję, że nie zdradzę wielkiego sekretu) Mefiego układzie Resume jest fajne Rozczarowanie roku i właśnie tam Hans pasował rok temu najlepiej, bo szczerze mówiąc, Bates go naprawdę poratował.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Za to Bates nie ma szans na rozczarowanie roku.