Hans Zimmer & Henry Jackman - Henri 4 (2010)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nie udzielam się na stronie hans-zimmer.com - a że ktoś tam się za kogoś podszywa... cóż, forum RCP to i w komentach ghostwriting kwitnie ostroWawrzyniec pisze:Mam tylko jedno, jedyne pytanie: Czy te osoby, które zobaczyłem na stronie hans-zimmer.com to na pewno były te osoby, które zobaczyłemChodzi mi oczywiście o ten sam soundtrack. Gdyż jest tam jedna osoba, która podszywa się pode mnie, gdyż przez ostatni tydzień mnie w ogóle nie było. Więc jestem ciekaw, czy ta osoba tez podszywa się pod inne osoby? Gdyż wątpię, aby Koper napisał "I Love Hans Zimmer"...

Nie podoba mi się to też.. Jaja se róbmy tu jak o tym wiemy, a nie gdzieś bez czyjejś wiedzy.. Za mnie też ktoś wpisy dawał.. 
Wracając do płyty to powiem tak - Henryk przy Szerloku to geniusz... Ujdzie, tak na raz, no dobra - trzy razy... Wykorzystać i porzucić jak to Dziekan mówi
Ogólnie Hansu zrobił postęp, albo inaczej - Heniu Dżakman co umi. Inna sprawa że najlepsze fragmenty to muza źródłowa lol 

Wracając do płyty to powiem tak - Henryk przy Szerloku to geniusz... Ujdzie, tak na raz, no dobra - trzy razy... Wykorzystać i porzucić jak to Dziekan mówi

Ostatnio zmieniony sob mar 06, 2010 10:25 am przez Adam, łącznie zmieniany 4 razy.
#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie "ktoś", tylko klakier.
Jak za mnie "ktoś" się podszywał na stronie MF w komentarzach to przeszło bez echa. A teraz wielkie halo..

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nawet właściwej okładki nie potrafisz na SC wstawić.
:lol: Więc jak tu traktoiwać Cię poważnie.. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nic nie cicho.. napisz teraz do gościa, który zajmuje się tam poprawkami, żeby ją zdjął.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No przecież w przypadku tego tytułu na każdej masz krzaczki
http://www.soundtrackcollector.com/cata ... ieid=33457

http://www.soundtrackcollector.com/cata ... ieid=33457